Seuraa meitä somessa:

OrPo - Pölkky Kuusamo

25.11.2021

Odotettuja vieraita Kuusamosta

Yksi syyskauden odotetuimmista otteluista on käsillä, kun OrPo kohtaa kotona Pölkky Kuusamon torstaina 25.11. klo 18:30. Pölkkyä valmentaa OrPon viime kauden päävalmentaja Sotiris Gkotsis ja liberona pitkään OrPossa pelannut Sanna Häkkinen.

Kuusamossa Pölkky voitti 3-1, mutta ennakkoasetelmissa selkeästi haastajana pelannut OrPo saa olla tähän otteluun varsin tyytyväinen. OrPon aloituksessa oli neljä pelaajaa, jotka ovat vasta 18-19-vuotiaita. Hyviä kaikki. Pölkyllä on rosterissaan viisi nyt pelaavaa ulkomaalaisvahvistusta ja liberona hyvinkin näiden veroinen Sanna Häkkinen. Erät Kuusamossa menivät 25/14, 25/20, 23/25, 25/21. Ensimmäistä erää lukuun ottamatta Pölkky ei kotonaan päässyt juhlimaan ja OrPo nappasi kolmannen erän.

OrPo lähtee torstainkin otteluun haastajana ja varmasti haastaa kuusamolaiset. Pölkyllä on edellisenä iltana peli Hämeenlinnassa. Tuskin sielläkään helpolla pääsee, sillä tällä kaudella kovia kokenut ja päävalmentajansa vaihtanut HLK on parantanut peliään. Totuttuun tapaan, mielenkiintoinen ja varmasti kova ottelu torstaina Orivedellä.
Tervetuloa kannustamaan OrPo voittoon! Tulethan terveenä.

Otteluisäntä Oriveden Apteekki.