Seuraa meitä somessa:

Pölkky Kuusamo - LP Kangasala, finaali 4

14.04.2024

Finaalisarja ensimmäisen kerran katkolla Pölkylle

Pölkky Kuusamo onnistui ryöstämään voitot kummastakin LP Kangasalan kotiareenalla pelatusta ottelusta ja johtaa nyt finaalisarjaa otteluvoitoin 3-0. Viimeisin torstaina pelattu ottelu oli huikea jännitysnäytelmä, jossa Pölkky osoitti jälleen kovuutensa nousemalla tukalasta tilanteesta otteluvoittoon. Tätähän Pölkky joutui ja sai harjoitella sekä puolivälierissä ArVoa että välierissä Puijoa vastaan. Tähän astisista nousuista kovin suoritus oli avauspelissä ArVoa vastaan, jossa Pölkky nousi ottelupallotilanteesta 16-24 erävoittoon ja käänsi ottelun itselleen.

Finaalisarja on edelleen kesken ja mestaruus ratkeaa vasta sitten, kun jommalla kummalla joukkueista on neljä otteluvoittoa. Pölkyllä on ensimmäinen mahdollisuus katkaista sarja sunnuntaina klo 17 kotiareenallaan. Tarvittaessa pelataan vielä maanantaina ja varapäiviä on vielä sen jälkeen yksi ottelu Kangasalla ja tarvittaessa seitsemäs peli viikon päästä sunnuntaina Kuusamossa.

Kevät on tarjonnut jälleen kerran huikeita otteluita ja samaa lentopalloherkkua on tarjolla myös sunnuntaina klo 17 Kuusamon Liikuntakeskuksessa.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan ja nauttimaan pelistä sankoin joukoin!

Otteluisäntänä on Ravintola Talonpäytä. Katsojille pullakahvit tarjoaa Koillismaan Osuuskauppa.

Pölkky Kuusamo - LP Kangasala
14.4.2024 klo 17.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Liput 25€, alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.
Ennakkoliput lippu.fi:stä