Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley - LP-Vampula

28.01.2023

Kestääkö kotitaika LP-Vampula otteluissa?

Aika ja paikka: 28.1. klo 17:00 Studentia, Kuopio

Aiemmat kohtaamiset: Joukkueet ovat mitelleet tällä kaudella kahdesti, ja molemmilla kerroilla kotijoukkue on vetänyt pidemmän korren. LP-Vampula hävisi Kuopiossa lokakuun alussa suoraan kolmessa erässä, mutta voitti Puijon kotonaan 3-2 joulukuun alussa.

Edeltävät ottelut: Puijolla on takana menestyksekäs viikonloppu: Kaksi voittoa ja viisi pistettä Arctic Volleytä vastaan. Vuoden ensimmäisessä ottelussa Hämeenlinnan Lentopallokerho ryöväsi Kuopiosta kaksi pistettä mukaansa. LP-Vampula aloitti vuoden 3-0 -tappiolla Pölkyn vieraana Kuusamossa. Sen jälkeen joukkue on hävinnyt kotonaan LP Kangasalalle ja LP Viestille. Viimeisin mittelö oli kuitenkin liian kova OrPolle ja huittislaiset saavuttivat tyylipuhtaan 3-0 -voiton.

Lähtökohdat: Lauantaina Studentialla mittelee kaksi Suomen Cupin Final Four -joukkuetta, joten siinä mielessä ottelu on kiintoisa ennakkonäytös viikon päässä odottaviin ratkaisumatseihin. Mestaruusliigassa Puijo on edelleen sarjakärjessä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut LP Kangasala hengittää niskaan kolmen pisteen päässä. LP-Vampulalla alkaa olla kiire kerätä pisteitä mikäli joukkue mielii playoffeihin. Tällä hetkellä joukkue löytyy liigan yhdeksänneltä sijalta, kun kahdeksan kärki jatkaa kautta runkosarjan jälkeen.

Päävalmentaja Pekka Seppäsen kommentit: LP-Vampula pystyy parhaimmillaan pelaamaan todella vahvaa puolustuspeliä. Meidän pitää hyökätä laajalla rintamalla koko joukkueen voimin ja sitä kautta pystymme varmasti taistelemaan voitosta.

Seuraa heitä: LP-Vampulan Teija Vuorenmaa onnistui edellisessä kohtaamisessa murjomaan Puijoa vastaan 21 pistettä. Hän on myös joukkueensa ässäkuningatar 35 syöttöpisteellään. Puijon riveihin ennen joulua saapuneella hakkuri Reina Tokokulla ässiä on vasta yksi, mutta muuten hän on saanut pelinsä loksahtamaan muun joukkueen tyylin mukaiseksi. Japanilaisvahvistuksella on kasassa jo sata hyökkäyspistettä.