Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley - LP-Vampula, pronssiottelu 1

07.04.2024

Puijo puolustaa viime kauden pronssia LP-Vampulaa vastaan

Ensimmäinen pronssiottelu Puijo Wolley - LP-Vampula 7.4.

Aika ja paikka: 7.4.2024 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Aiemmat kohtaamiset: Runkosarjan kolmesta kohtaamisesta vierasjoukkue LP-Vampula voitti kaksi ja Puijo yhden.

Edeltävät ottelut: LP-Vampula hävisi välieräsarjansa LP Kangasalalle suoraan kolmessa ottelussa ottaen parhaassa kohtaamisessa kaksi erävoittoa. Puijo vastusti Pölkky Kuusamoa täydet viisi ottelua ja voitti yhden matsin niin kotona kuin vieraissa.

Lähtökohdat: LP-Vampula metsästää liigahistoriansa ensimmäistä mitalia, Puijo puolestaan puolustaa viime kauden pronssiaan. Huittislainen vierasjoukkue on osoittanut olevansa sitkeä taistelija. Vampulan riveistä löytyy myös runkosarjan ylivoimainen pistekuningatar hakkuri Cheyenne Jones, joka iski huimat 552 pistettä 104:ssä pelaamassaan erässä. Yllättävää on se, että tilaston kakkosnainen YP Jovana Biberdzic (465 pistettä) on hänkin LP-Vampulasta. Kotijoukkue Puijo taisteli välierissä ryhdikkäästi vaikka lopputulos olikin pettymys. Sarjan tähtihetki oli kenties Pölkyn kaataminen Kuusamossa, mitä ei ollut tapahtunut Mestaruusliigassa pariin vuoteen.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Tiukka välieräsarja päättyi pienen pienellä marginaalilla lopulta Pölkyn voittoon heidän hieman vahvemman hyökkäyksensä johdosta. Varsinkin Carlyle Nusbaum oli kova. Välierien lopputulos oli koko joukkueelle iso pettymys. Se on kuitenkin käännettävä nopeasti voimavaraksi ja lähdemme laittamaan tämän kauden joukkueen tarinaa hyvään päätökseen kahdessa viimeisessä ottelussa.”

Seuraa heitä: Vampulan pistenikkareita ruokkii tasaisen varma passari Lotta Kukkonen. Sen lisäksi että hän on luotettava pelinrakentaja, Kukkonen napsi playoffeissa jonkin verran torjuntoja. Torjuntapelissä Puijon suurin onnistuja on keskipelaaja Ella Autere, runkosarjan torjuntakuningatar ja playoffien tilastokakkonen. Myös keskari Taija Tikka ja passari Liina Räty ovat kunnostautuneet vastustajan pistehaaveiden torppaamisessa.

Otteluisäntä Lempikoru ja Puijo Wolley toivottavat tervetulleeksi kannustamaan Puijon naiset mitaleille!