Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley - LP Viesti

07.11.2021

Puijo palaa kotikentälleen - mestarit vieraaksi

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 7.11. klo 15

Historia: Ottelu on kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen. Edellisellä kaudella LP Viesti vei kaikki runkosarjan kohtaamiset.

Edelliset pelit: Kotijoukkueella on takanaan kaksi vierastappiota. Ensin JymyVolley vei edellisenä sunnuntaina kotonaan pisteet luvuin 3-0 ja keskiviikkona LP-Vampula kuritti Puijoa 3-1. Vierasjoukkue on huimassa voittoputkessa. Kauden toisessa pelissä salolaiset kokivat tappion LP Kangasalaa vastaan, mutta sen jälkeen joukkueella on takanaan huimat 8 voittoa. Vielä ennen sunnuntain koitosta viestiläiset kohtaavat LiigaPlokin.

Lähtökohdat: Kotijoukkueella on takanaan nihkeät vieraspelit ja onkin loistavaa, että Puijo pääsee vihdoin kotikentälleen. Kotona peli on kulkenut hienosti ja sarjakärki sytyttää varmasti. Jos Puijon naiset saavat heti ottelun alusta pelinsä sille mallille, mihin joukkueen taidot edellyttävät, on joukkue vaikea voitettava.

Vierasjoukkue on yksi sarjan kovimmista ja tasaisemmista. Joukkueella on kuitenkin takanaan edellisen päivän kova vieraspeli Pihtiputaalla, joka varmasti painaa jaloissa.

Kotijoukkueen päävalmentajan kommentit: Sunnuntaina päästään omaan kotisaliin tauon jälkeen! Vastus tulee olemaan erittäin kova ja tulee näyttämään meille mitkä ovat joukkueen rahkeet sarjakärkeä vastaan. Omassa kotisalissa aina oma lataus, toivottavasti saadaan tupa täyteen, ja kyllähän se tavoite on aina voittaa!

Seuraa tätä: Kotijoukkueen hakkuri Natasha Calkins on varmasti sarjan yksi ulottuvimmista pelaajista, jonka potentiaali on tullut harjoituksissa jo hyvin selväksi. On vain ajan kysymys, milloin tämä siirtyy myös peleihin ja se lupaa hyvää kotijoukkueen suuntaan.

Vastapuolella on myös kova hakkuri, jo muutaman vuoden ajan liigan eliitissä huseerannut Iina Andrikopoulou. Pelaajatar on hyökännyt alkukauden hurjilla tehoilla ja onkin hakkuritilastossa ylivoimaisessa johdossa. Onkin mielenkiintoista nähdä, joko valta hakkureiden taisteluissa kääntyy kuopiolaisten suuntaan.

Tämä ja paljon muuta selviää sunnuntaina klo 15, kun peli Studentialla pyörähtää käyntiin!

Ottelupiällikkönä Kylpylähotelli Rauhalahti!