Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley - LP Viesti

12.11.2022

Tuplapanokselliseen peliin vastaan LP Viesti

Pelipaikka: Studentia, Kuopio 12.11.2022 kello 17:00

Lähtökohta: Puijon naiset pääsevät pelaamaan toisen liigan kärkipään ottelunsa viikon sisään. Seura johtaa sarjaa ja LP Viesti majailee kolmen pisteen päässä neljäntenä. Ottelussa on panoksena myös paikka Suomen Cupin Final4 -lopputurnaukseen.

Otteluhistoria: Mestaruusliigan kauden avanneessa ottelussa Puijo haki ensimmäiset pisteensä Salohallista voittamalla LP Viestin 3-2. Edellisen kauden otteluista voitot 1-2 salolaisten hyväksi.

Edeltävät ottelut: Puijo voitti edeltävänä lauantaina LP Kangasalan kotonaan 3-1. Tätä ennen joukkue haki samalla viikolla kaksi pistettä Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja yhden pisteen Pölkky Kuusamon vieraspelimatkoilta. LP Viesti puolestaan voitti Arctic Volleyn ja OrPon kotonaan ja haki pisteet Hämeenlinna Lentiskerholta Helsingissä pelatusta ottelusta.

Lähtökohdat: Odotettavissa on jälleen tiukka taisto! Yhden ottelun enemmän pelannut LP Viesti on liigassa kolme pistettä Puijon perässä ja lähtee varmasti hakemaan revanssia kauden avauksesta. Salolaisseura on tottunut menestymään, eikä Puijo Wolley voi herpaantua hetkeksikään. Puijo taas on räväyttänyt kautensa käyntiin ennakkoluulottomasti ja ilmoittautunut kärkikahinoihin uudella painokkuudella.

Puijo Wolleyn päävalmentaja Pekka Seppänen: Molemmat joukkueet ovat pelanneet vahvasti edelliset ottelunsa, joten tasokas lentopalloilta on tiedossa. Kannustustanne tarvitaan!

Seuraa heitä: Passari Oksana Rusnachenko on kotiutunut lyhyessä ajassa hyvin Puijoon ja Kuopioon. Pelaaminen on ollut tasaisen vahvaa koko alkukauden, mistä kertoo myös valinta Mestaruusliigan lokakuun tähdistökentälliseen. Arita Ternava on päässyt väläyttelemään taitojaan LP Viestin riveissä jo vuosien ajan, mutta tällä kaudella hän on mahtunut aina avaukseen. 20-vuotias laituri on kiittänyt luottamuksesta lyömällä yhtä vaille kaikissa otteluissa vähintään 10 pistettä.

Lämpimästi tervetuloa hurraamaan Puijo Wolleyn naisille Studentialle! Ottelu pyörähtää käyntiin lauantaina kello 17:00.

Ottelupiällikkönä OP Pohjois-Savo!