Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley - LP Viesti

20.02.2024

Venyykö Puijo - Viesti jälleen viidenteen erään?

Aika ja paikka: Tiistai 20.02.2024 klo 18:30 Studentia. Kuopio

Edeltävät ottelut: LP Viesti on nyt pelannut verrattain harvakseltaan. Ottelua edeltävän kuukauden aikana se on voittanut JymyVolleyn Salossa, hävinnyt LP-Vampulalle vieraissa ja viimeksi 10.2. voittanut viisieräisessä Hämeenlinnan Lentopallokerhon kotonaan. Puijon peli on cup-voiton jälkeen yskähdellyt, ja joukkue on hävinnyt kotonaan Pölkylle sekä vieraissa Arctic Volleylle.

Aiemmat kohtaamiset: Molemmat joukkueet ovat tällä kaudella hakeneet toisistaan vierasvoiton. Kohtaamiset ovat olleet tasaisia, ja molemmat ovat ratkenneet vasta viidennessä erässä kahden pisteen erolla.

Lähtökohdat: Molempien joukkueiden kokoonpanoon liittyy arvoituksellisuutta. LP Viestin kovin pistenainen hakkuri Daria Butkevych ei ole ollut mukana parissa edellisessä ottelussa. Puijon yleispelaaja Aniah Palmeria ei lauantaina näkynyt ArVo-kohtaamisessa ja passari Piper Matsumoto joutui Rovaniemellä jättämään kentän. Lisäksi molemmista jengeistä löytyy runsain mitoin taitoa ja oveluutta, mutta kumpikaan ei ole ollut viime matseissa virkeimmillään. Kumpi joukkueista saa pelin loksahtamaan kohdalleen tiistaina?

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Tiistaina pelimme pääteema on kontrolloida niitä asioita, joihin pystymme itse vaikuttamaan. Cupin jälkeen meillä on ollut pari huonompaa peliä. Vaikka tässä on tullutkin pieni notkahdus, niin emme ole kaukana siitä omasta pelistämme. Kunto ja taidot eivät ole kadonneet minnekään, mutta ne on nyt kaivettava esiin. LP Viestillä on ollut poissaoloja runkopelaajistossa, mutta Akatemian laajentama rosteri on tarjonnut Saimi Heikkisen kaltaisia kovia vahvistuksia.”

Seuraa heitä: LP Viestin bulgarialainen yleispelaaja Kristina Yordanova on pistenikkari siinä missä hakkuri Butkevychkin. Yordanovan hypäri on hyvinä syöttöpäivinä haastanut vastustajien vastaanottoa tosissaan, ja hän on liigan ässätilaston kakkosnainen (39 ässäsyöttöä). Puijon naisten aloittajaspesialistit ovat tällä kaudella olleet passari Liina Räty ja keskipelaaja Taija Tikka (molemmilla 28 ässää).

Ottelun pitkällä erätauolla esittelyssä Puijo Wolleyn juniorijoukkueet! Junnut ovat tälläkin kaudella kantaneet ansiokkaasti pallohenkilöiden vastuuta, ja nyt on mahdollisuus tutustua tulevaisuuden tähtiin laajemminkin.

Arkiottelussa tarjolla tällä kaudella jo kaksi tiukkaa taistoa mitelleiden joukkueiden kohtaaminen! Lämpimästi tervetuloa paikalle, vaikka läpi tuulen ja tuiskun!

Otteluisäntänä Savonia-ammattikorkeakoulu