Seuraa meitä somessa:

Adeja Lambert palaa Kuusamoon

27.06.2021

Kaksi kautta jo 2018-2020 Pölkky Kuusamoa edustanut yhdysvaltalainen yleispelaaj Adeja Lambert palaa seuran paitaan tulevalle kaudelle ja täydentää kuusamolaisten liigajoukkueen


Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue kaudelle 2021-2022 on valmis. Menneen pelikauden jälkeen sopimusneuvotteluja on käyty tiiviisti ja joukkue on nyt lopullisesti kasassa. Seura on tehnyt jatkosopimukset tulevalle kaudelle seitsemän edellisellä kaudella pelanneen, kolmen uuden ja kahden paluumuuttajapelaajan kanssa.

Viimeisenä joukkueeseen on kiinnitetty kuusamolaiselle lentopalloyleisölle tuttu yleispelaaja Adeja Lambert (25v, 187cm). Kaudet 2018-2020 Kuusamossa pelannut Adeja palaa siis takaisin tuttuun seuraan ja sarjaan Saksassa viime kaudella vietetyn kauden jälkeen.

Adeja Lambert:

- Olen erittäin innoissani, että saan palata takaisin Kuusamoon. Kiitos seuran johdolle, Harri Määtälle, faneille ja entisille pelikavereille, joita tapasin edellisellä kerralla siellä ollessani. On hienoa, kun olen saanut olla teidän kanssanne yhteydessä. Päätin palata takaisin, koska näen menestymisen mahdollisuudet korkealla joukkueessa. Myös edellisiltä Kuusamon kausilta on vielä keskeneräisiä asioita, ja haluan auttaa omalla panoksellani joukkuetta kohti kultamitalia.

Päävalmentaja Sotiris Gkotsis:

- Viimeinen palanen joukkueessamme on Adeja Lambert, Pölkky Kuusamosta ja Mestaruusliigasta tuttu pelaaja. Etsimme yleispelaajaa, jolla on hyvät hyökkäystaidot ja edellisiltä kausilta sen jo tiedämme, että Adejan kohdalla nämäkin kriteerit muiden pelitaitojen lisäksi täyttyvät. Hänen pelitaidot tulevat auttamaan joukkuetta merkittävästi ja nyt meillä on monipuolinen ja laaja kokoonpano, sekä useita eri vaihtoehtoja kokoonpanoon täyttämään pitkän pelikauden ja jokaisen pelin vaatimukset. Tunnen hänet hyvin vastustajana ja olen erittäin innoissani päästessäni valmentamaan häntä tulevalla kaudella. On syytä mainita Adejan ja Jalissan (Trotter) paluun merkitys, sekä seitsemän pelaajan jääminen joukkueeseen viime kauden jälkeen. Joukkueen kemialle on erityisen tärkeää, että pelaajat ovat jo perehtyneet liigaan ja seuraan. Se on seuralle palkinto vuosien ajan tehdystä erittäin hyvästä työstä. Pelaajat tietävät ja tunnustavat sen, ja ovat halukkaita jäämään, tai palaamaan takaisin! Nyt joukkueemme on valmis ja meillä on erittäin vahva kokoonpano ja haluamme tehdä parhaamme tavoitteiden saavuttamiseksi. Haluamme tarjota Pölkky faneille parasta mahdollista lentopalloa. Tehdään tästä hyvä ja menestyksekäs kausi.

Pelaajakoordinaattori Mika Määttä:

- Viikkojen ajan tehty taustatyö tuotti meille parhaan mahdollisen tuloksen. On hienoa, että myös entinen manageri Harri Määttä oli tässä työssä vahvasti mukana. Iso kiitos taustatyöstä! Kartoitimme useita eri vaihtoehtoja kotimaasta ja ulkomailta ja Adejan kohdalla meriitit, taitotaso ja miellyttävä persoona olivat niitä asioita, jonka vuoksi hänen kanssaan oli lopulta helppo tehdä sopimus. Hän tuntee Kuusamon, seuran ja liigan, joten asiat täällä eivät tule yllätyksenä. Toivotamme Aden lämpimästi tervetulleeksi takaisin Kuusamoon. Nyt meillä on kasassa erinomainen toisia kannustava, määrätietoinen, taisteleva, liikkuva, vahva ja ennen kaikkea monipuolinen joukkue. Pölkky Kuusamo tulee olemaan vaarallinen vastus kenelle tahansa. Viime kauden hopean jälkeen nyt asetetaan tavoitteet myös todella korkealle. Kesäharjoittelukausi on käynnissä ja sieltä kantautuneiden tietojen mukaan kaikki on sujunut hyvin. Myös Jonnan (Wasserfaller) polvi kuntoutuu kovaa vauhtia, joten tulevalle kaudelle on siis kovat odotukset. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin myös jatkossa ja pääsemme pelaamaan ehjän ja viihdyttävän mestaruusliigakauden täyden kotiyleisön siivittämänä. Aurinkoista kesää ja tavataan lentopallokentillä syyskuussa.

Pölkky Kuusamo 2021-2022
Venla Huurne
Jalissa Trotter USA

Milka Koskenkorva
Sanna Häkkinen

Ella Autere
Linda Andersson SWE
Jonna Wasserfaller SWE

Viivi Pyhäjärvi
Jenna Mustonen
Carlyle Nusbaum USA
Adeja Lambert USA

Julie Lengweiler SUI

Sotiris Gkotsis PV
Argyris Antifakos AV
Reijo Jokinen AV
Juha Leinonen AV
Jari Kaartinen Tilastot
Mika Määttä Pelaajakoordinaattori

  Takaisin