Seuraa meitä somessa:

Äitienpäivä – Pölkky Kuusamon joukkue on valmis

10.05.2024

Näin äitienpäiväviikonlopun kunniaksi on ilo julkaista joukkueen kolme viimeistä pelaajasopimusta. Hakkuriksi saapuu Ruotsin Örebrosta Paulina Lindberg (22v, 189cm) ja keskipelaajiksi yhdysvaltalainen Nicoletta Capizzi (23v, 190cm), sekä Vaasan Kiistossa pelannut Venla Kujala (20v, 177cm).

Iloksemme voimme myös todeta, että joukkueen toisena valmentajana toiminut Alexandros Roussos on tehnyt joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

Paulina Lindberg:

- Rakastan lentopalloa ja olen pelannut sitä viimeiset 14 vuotta. Aloitin pelaamisen Sollentunassa ja kävin siellä lentopallolukion. Halusin kokeilla jotain muuta ja meninkin vuodeksi Yhdysvaltoihin ja pelasin Jacksonvillen State Universityssä. Se oli erittäin hauska ja erilainen kokemus. Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen muutin Örebrohon ja pelasin siellä edelliset kaksi kautta. Tykkään lukea, nauttia hyvästä ruoasta ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Mahtavasti kuluneen kauden jälkeen olen erittäin innoissani päästessäni pelaamaan ensi kaudella Kuusamossa. Odotan seuraavaa askelta urallani, sekä jatkuvaa kehittymistä ja oppimista niin paljon kuin se on mahdollista. Olen niin iloinen päästessäni mukaan joukkueeseen.

Nicoletta Capizzi:

- Olen kotoisin Huntington Beachilta, Kaliforniasta. Nautin surffaamisesta, rannasta ja matkustamisesta. Lukiossa tajusin, että haluan pelata lentopalloa yliopistossa ja siirtyä sen jälkeen ammattilaiseksi. Asetan itselleni korkeat odotukset ja odotan asioilta mitä teen parasta. Työskentelen sen eteen äärimmäisen kovasti. Rakastan kokea uusia paikkoja ja tavata uusia ihmisiä. Olen erittäin innoissani aloittaessani matkan ammattilaislentopalloilijana. Haluan kiittää seuraa tästä mahdollisuudesta ja pyrin olemaan paras mahdollinen lentopalloilija ja joukkuekaveri. Haluan oppia lisää lentopallosta ja omista taidoistani hyvässä valmennuksessa ja auttaa joukkuetta menestyksen saavuttamiseksi. Toivottavasti opin myös hieman kieltä ja kulttuuria.


Venla Kujala:

- Olen todella innoissani ensimmäisestä liigakaudestani Pölkky Kuusamon joukkueessa. Olen halunnut päästä pelaamaan liigatasolle aika kauan enkä siksi malta odottaa harjoitusten alkamista ja joukkueen tapaamista.

Alexandros Roussos:

- Olen erittäin iloinen voidessani jatkaa kolmannen kauden joukkueessa ja toivon, että saamme viime vuosien tapaan yhtä menestyksekkään kauden ja jopa vieläkin paremman.

Sotiris Gkotsis:

- Joukkueen rakentaminen on saatu päätökseen ja uskon, että olemme jälleen kerran luoneet kilpailukykyisen joukkueen. Olemme osoittaneet, että olemme kehittyneet joukkueena ja myös yksittäisinä pelaajina näinä vuosina. Tätä silmällä pitäen joukkueessa on suuri potentiaali ja hyvät taidot. On hienoa, että nämä tänään julkistettavat pelaajat halusivat tulla meille pelaamaan, kehittymään ja ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Toivotan heidät tervetulleeksi Kuusamoon ja toivon terveyttä ja hyvää kautta. Olen myös erittäin iloinen, että kollegani Alexandros jatkaa Kuusamossa. Näiden 2 vuoden menestyksessä hänen panoksensa on ollut erittäin tärkeä.

Mika Määttä:

- Joukkue on nyt valmis tulevan kauden koitokseen. Bettina Yli-Sissala käytti sopimuksessaan olleen ulkomaanpykälän ja siirtyy uusiin maisemiin. Lämpimät kiitokset Bettina seuran eteen tehdystä työstä ja kaikkea hyvää tulevaan. Saimme joukkueeseemme nyt kolme erinomaista uutta pelaajaa. On hienoa, että tämä kolmikko valitsi juuri meidät ja pelaajat halusivat tulla Kuusamoon. Meillä on nyt kasassa kohtuullisen pitkä ja Pölkky Kuusamon näköinen taisteleva joukkue. Joukkueessa on sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Uutta tarinaa lähdemme rakentamaan tiukasti jalat maassa ja nöyrästi töitä tehden. Tavoitteet ovat toki korkealla. Erinomaisessa ja vaativassa valmennuksessa askel kerrallaan tulemme tavoittelemaan uusia unelmia – yhdessä. Haluan myös tässä vaiheessa esittää lämpimät kiitokseni Harri Määtälle joukkueen rakentamisen eteen tehdystä valtavan suuresta työstä. Apusi seuran eteen on korvaamaton. Yhdessä tehden, omat roolit tiedostaen joukkue menestyy ja myös me taustatyön tekijät saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaiseksi. Kesän jälkeen estradille astuvat pelaajat ja valmentajat. Meidän tehtävänä on antaa täydellinen tuki tälle tinkimättömälle työlle ja upealle tiimille.

SOPIMUSPELAAJAT 2024 – 2025
Nea Luntamo passari
Roosa Rautio passari
Sanna Häkkinen libero
Venla Pirinen libero
Nicoletta Capizzi USA keskipelaaja
Venla Kujala keskipelaaja
Amiya Jones USA keskipelaaja
Makenzie Harris USA yleispelaaja
Cortney VanLiew USA yleispelaaja
Oona Pennanen yleispelaaja
Erin Shomaker USA yleispelaaja
Paulina Lindberg SWE hakkuri

Sotiris Gkotsis GRE päävalmentaja
Alexandros Roussos GRE apuvalmentaja

  Takaisin