Seuraa meitä somessa:

Aleksi Muukkonen jatkaa Hurrikaanissa

14.01.2022

Aleksi Muukkonen ja Hurrikaani- Loimaa ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Täksi kaudeksi Loimaalle siirtynyt yleispelaaja Muukkosen sopimus oli katkolla kuluvan kauden jälkeen, mutta osapuolet sopivat jo hyvissä ajoin jatkosta

. – Loimaa on luultavasti paras paikka Suomessa pelata lentopalloa. Mukavan pieni kylä ja seuran ympärillä on hyviä ihmisiä, Muukkonen perustelee ratkaisuaan jatkosopimukselle.

19- vuotias Parikkalan Urheilijoiden kasvatti pelaa kolmatta kauttaa Mestaruusliigaa. Tällä kaudella Muukkonen on ollut erittäin tehokas hyökkäyssuuntaan, ollen Hurrikaanin kolmanneksi tehokkain pelaaja.

– Aleksi on iästään huolimatta fyysisesti hyvässä kunnossa. Eniten meillä on vielä tekemistä hiha- ja puolustuspelaamisessa, Jussi Heino analysoi. Päävalmentajan mukaan jatkossa nuoren miehen pitää pystyä kehittämään myös kokonaisvaltaista pelaamista. – Fokus ei välttämättä vielä kestä koko peliä. Siinä on parannettavaa, samoin pelin lukemisessa, Heino miettii.

Kuluvan kauden jälkeen Muukkonen astuu Puolustusvoimien palvelukseen.

Tällä hetkellä Hurrikaanilla on ensi kauden kattavat sopimukset Muukkosen, Santeri Välimaan, Luka Marttilan, Peter Vuorisen, Mikko Suomalaisen ja Miro Leinosen kanssa.

  Takaisin