Seuraa meitä somessa:

Alexis Hart LP Kangasalan vahvuuteen

29.01.2020

Yhdysvaltalainen 21-vuotias yleispelaaja Alexis Hart saapui sunnuntaina Suomeen vahvistamaan LP Kangasalan naisten Mestaruusliigaa johtavaa joukkuetta.

183-senttinen Alexis pelasi Minnesotan yliopistossa, joka oli joulukuussa taistelemassa yliopistojen mestaruudesta Final Gourissa. Alexis kuului yliopistosarjan parhaimpiin hyökkääjiin.

LP Kangasalan joukkueessa oli tarve yleispelaajalle, kun Ronja Heikkiniemi siirtyi hakkurin tontille. Pidemmän pohdinnan jälkeen päätettiin vahvistaa joukkuetta, mikäli joukkueeseen löytyisi selkeä vahvistus. Hartilla oli tarjous Puerto Ricoon, mutta sattumien ja hyvän ajoituksen myötä LP Kangasala solmi loppukauden kattavan sopimuksen Hartin kanssa.

- Puhutaan vahvasta pelaajasta niin fyysisesti kuin henkisestikin. Hän tuo meille paljon uusia vaihtoehtoja pelaamiseen ja reilusti tulivoimaa hyökkäykseen. Alexisin energinen luonne soveltuu hyvin joukkueeseen ja hän tuo myös sitäkautta piristysruiskeen arkeen. Nyt kääritään hihat ja aletaan hiomaan asioita jotta hänen panoksensa auttaisi joukkueen tavoitteita kevään peleissä, kommentoi päävalmentaja Arttu Keränen.

Hart kommentoi sopimustaan ja ensimmäisiä päiviä joukkueessa seuraavasti:

- Olen innoissani että saan elää unelmaani eli pelata ammattilaisena! Tavoitteena minulla on kehittyjä lentopalloilijana. Haluan pelata tasokasta lentopalloa ja odotan kovasti että pääsen yhdessä tämän joukkueen kanssa kentälle. Pidän nyt jo kovasti valmennuksesta ja siitä millainen kemia tässä joukkueessa on. Kaikki ovat todella mukavia ja joukkueessa on hyvä kilpailuhenki.

  Takaisin