Seuraa meitä somessa:

Anastasia Chaykina Pieksämäen liigaryhmään

11.08.2015

Pieksämäki Volleyn uusin pelaaja on 17-vuotias Anastasia Chaykina (180 cm, keskipelaaja).

Anastasia aloitti lentopallon 6-vuotiaana Vaasan Kiistossa josta jatkoi lajia Vaasan Vasamassa usean vuoden ajan. Vuonna 2008 perhe muutti Pieksämäelle ja harrastus jatkui Pieksämäen Tsempissä. Kauden 2014-2015 Anastasia pelasi Puijo Wolleyssa A-tyttöjen ja naisten 2-sarja joukkueissa. Pieksämäki Volleyn harjoituksissa hän on käynyt kahden vuoden ajan.

Anastasia Chaykina:

- Lähden hyvällä mielellä kauteen, on kyllä pientä jännitystä - onhan tämä aivan uusi kokemus.
Harjoitukset ovat monipuolisia ja saan tarvittaessa palautetta valmentajalta. Hän korjaa heti virheitäni ja pikkuhiljaa minä itse opin huomioimaan niitä. Odotan kaudelta kehittymistä pelaajana, yritän parhaani harjoituksissa ja peleissä.

Päävalmentaja Satu Natunen:

- Anastasia on motivoitunut ja haluaa kehittyä. Hän on pelannut monia pelipaikkoja ja tietty keskittyminen puuttunut. Nyt on mahdollisuus keskittyä yhteen pelirooliin. Hän menee koko ajan eteenpäin taidoissa, pelaamisessa ja harjoittelun tasossa. Harjoittelun taso on noussut tässä ajassa. Pyrin kehittämään taitotasoa ja fysiikkaa. Odotan mielenkiinnolla miten kehittyy. Anastasia on vielä nuori joten en halua paineistaa. On tärkeää, että hän nauttii siitä mitä tekee ja iloitsee onnistumisistaan.

  Takaisin