Seuraa meitä somessa:

Annukka Paloniemi siirtyy OrPoon

12.05.2020

OrPon mestaruusliigajoukkue ja Annukka Paloniemi, 24-178, ovat tehneet yhden kauden mittaisen sopimuksen.


Annukka on yleispelaaja ja aloittaa seitsemännen kautensa pääsarjassa. Otteluita on takana 170. Liigatuntuman haku alkoi Kuortaneen joukkueessa. Sen jälkeen Annukka on pukeutunut Pölkyn, LP Kangasalan ja LP-Vampulan pelipaitaan. Saaliina on yksi SM-pronssi. 

-On hyvä päästä pelaamaan lähelle opiskelupaikkakuntaa. Opiskelen luokanopettajaksi Tampereella. Olen jo kasvatustieteiden kandidaatti ja maisterin tutkinto valmistaa minut luokanopettajaksi. Asun Tampereella.

Harjoitusmatkat tehdään kimppakyydeillä Orivedelle. Tavoitteeni on kehittää pelaamistani. Pitää löytää tasaisuutta ja varmuutta sekä napsu lisää kovuutta. Tavoite on korkealla, sillä OrPolla on jo koossa iskukykyinen joukkue, sanoi Annukka.

Hän on aloittanut lentopallon Vesilahden Visassa seitsemänvuotiaana.

-Jouduin aina pelaamaan ikäistäni vanhempien joukkueessa, kun pienellä paikkakunnalla ei saatu oman ikäisiin joukkuetta, kertoi Annukka.

Nuori lupaava Ada Aronen OrPoon kehityspelaajaksi

Vilppulan Tähden tasokkaan juniorivalmennuksen hedelmiin lukeutuva Ada Aronen, 17 v ja 177 cm, pääsee mittaamaan naisten Mestaruusliigan kovuutta tehtyään yhden kauden mittaisen sopimuksen OrPon liigajoukkueen kanssa. Ada hyppää nyt suoraan kakkossarjasta liigatasolle. Tähden kakkossarjajoukkueessa hän pelasi hakkurin tontilla. Ada on OrPossa kehityspelaajana, joten hän voi pelata edelleen myös Tähden joukkueessa.

- Hienoa päästä pelaamaan OrPon liigajoukkueessa. Se on minulle loistava tilaisuus päästä kehittymään pelaajana taitavien pelaajien kanssa. Minulla on vahva kunnianhimo menestymiseen. Liigatasolla pelaamalla pyrin jatkossa kehittymään maajoukkuetasolle, suunnitteli Ada, joka opiskelee Mäntän lukiossa, aloittaen kolmannen lukuvuoden.

Ada on voittanut Vippulan Tähden riveissä C-tyttöjen SM-pronssia. Jättimenestyksen hän on saavuttanut beach volleyssa. Ada on parinsa Emilia Marjakosken kanssa voittanut U16 sarjan SM-kultaa, sekä U18 ja U14 sarjoissa SM-hopeaa. Ada aloitti lentopallon pelaamisen eskari-ikäisenä. Seura on ollut koko ajan Vilppulan Tähti. Valmentajana on toiminut pääosin Jari Marjakoski. Ada käy Orivedellä treeneissä kotoaan Mäntästä.

OrPon sopimustilanne

Nea Luntamo (P)
Saara Holm (YP)
Netta Rekola /KP)
Lotta Kukkonen (P)
Sanna Häkkinen (L)
Emilia Putkisaari (L) UUSI
Ada Aronen (H) UUSI
Annukka Paloniemi (YP) UUSI
Kaisa Nyman (KP) UUSI
V: Sotiris Gkotsis, Nikolaos Gitzekos

  Takaisin