Seuraa meitä somessa:

Avauserän loppu sulatti Lakkapään

20.02.2020

Avauserän menettäminen eräpallotilanteesta sulatti siipirikon Team Lakkapään torstaina ja toinen voitto jäi ottamatta.Raision Loimu vei sille tärkeät pisteen mukanaan 0-3 (26-28, 14-25, 21-25).

Siipirikosta Lakkapään kahdeksan pelaajan ryhmässä Atro Berg pelasi ensimmäisessä liigapelissään koko pelin keskipelaajana ja Toni Katajamäki nähtiin ensimmäisen kerran liberona, kun Ryan Manoogianin sopimus oli purettu keskiviikkona.

Loimu nousi sarjassa yhdeksänneltä tilalta seitsemänneksi.  Sijoilla 6-9 olevat joukkueet ovat nyt kolmen pisteen sisällä. Team Lakkapään liigakarsintoihin joutuminen on enää sinettiä vaille 100% varma.

Väinö Rahko, Loimu

- Hyvä tasainen vääntö. Ensimmäinen erä oli tasainen. Saimme sen käännettyä meille ja sen jälkeen oli melkoista tykitystä. Tappioputken katkaiseminen tuntuu hyvältä.

Miikka Lemola, Team Lakkapää

- Kaksi kaveria tuli meiltä kovaan paikkaan ja pystyivät pelaamaan pelin läpi. Se on hienoa. Ensimmäinen erä oli ihan hyvää tekemistä. Kolmanteen saimme hieman parannettua toisen erän notkahduksen jälkeen. Tärkeissä paikoissa unohdamme, miten olemme päässeet hyvään paikkaan. Ensimmäisen erän lopussa ratkaisukohdassa löimme neljä kertaa peräkkäin torjuntaan.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Atro Berg tuli rohkeasti peliin. Syöttö varsinkin oli erinomainen. Hän teki asioita, joita olemme harjoitelleet. Positiivinen esitys. Toni Katajamäki sai aamulla tietää liberon paikasta. Hyvä esitys. Gavin Taylor pelasi heikon pelin tänään. Ryan Manoogianin sopimus purettiin eilen. Hän ei ollut käytettävissä runkosarjan jälkeen, joten päädyimme purkamaan sopimuksen. Olemme saamassa pelaajia sairastuvalta sekä penkin takaa. Puolikuntoisia pelaajia emme tällä hetkellä peluuta. Katseet ovat jo karsinnoissa.

Parhaat pelaajat:
Raision Loimu, Trent O´Dea
Team Lakkapää, Regan Fathers

Lähitapiolan pisteet
3 Trent O´Dea, Raision Loimu
2 Tamir Hershko, Raision Loimu
1 Väinö Rahko, Raision Loimu

ProLibero
Avery Aylsworth, Raision Loimu

Ottelutilasto

  Takaisin