Seuraa meitä somessa:

Avauserän taisteluvoitto pohjusti LEKA:n voiton

30.11.2014

LEKA Volley (8-5) väänsi avauserän Liiga-Rientoa (2-11) vastaan kotiin pitkälle jatkopalloille venyen ja sen jälkeen myös kaksi seuraavaa nousten täydellä pistepotilla liigassa neljännelle tilalle.LEKA:n voittonumerot olivat sunnuntain ainokaisessa miesten Mestaruusliigan ottelussa 3-0 (33-31, 25-20, 25-20). Pelin ensimmäinen erä oli viihdyttävä ja venyi pitkästi jatkopalloille asti. Kotiyleisön iloksi LEKA vei kuitenkin tiukan väännön ja sai Riennosta niskalenkin. Riento ei kuitenkaan taipunut helpolla ja jatkoi taistelua koko loppupelin hyvin.

LEKA sai ensimmäisen erän jälkeen vastaanoton kuosiin, mikä antoi LEKAn passarille Petteri Penttiselle paremmat eväät pyörittää hyökkäyspeliä.

Päävalmentaja Lauri Hakala, LEKA Volley:

- Tänään oltiin parempia, 58 puolustusta kertoo, että olimme valmiita taistelemaan voitosta. Tänään meidän molemmat ulkomaalaiset olivat hyviä! Kristopher Johnson on parantanut huomattavasti peliään.

Päävalmentaja Jani Säisä, Riento:

- Lopputulos harmittaa, tänään taistelimme hyvin ja olisimme ansainneet ainakin yhde erävoiton. LEKA paransi vastaanottoaan, mikä ratkaisi kaksi viimeistä erää.

Eetu Pennanen, Riento:

- Tasoltaan tämä oli hyvä peli meiltä, mutta LEKA oli parempi erien lopussa.

Petteri Penttinen, LEKA Volley:

- Rentoa pelaamista meiltä. Yleisilme oli meillä hyvä, mikä näkyi hyvänä taisteluna. Minulla ja Kritopherilla on yhteispeli parantunut, mikä antaa minulle mahdollisuuden pyörittää monipuolisempaa peliä.

Parhaat pistemiehet
LEKA: Tiisaar 26/+20, Karinen 15/+5, Johnson 9/+5
Riento: Pennanen 15/+10, Louhela 12/+7, Savimäki 10/-2

LähiTapiolan pisteet
3p Tiisaar LEKA
2p Pennanen Riento
1p Seppänen LEKA

Ottelutilasto

Kuvat: LEKA Volley

  Takaisin