Seuraa meitä somessa:

Betonimiesten joukkueeseen betoninkovia kiinnityksiä

16.08.2023

KyKy-Betsetin joukkueeseen liittyy tärkeitä palasia, kun kokemusta ja menestystä Mestaruusliigassa aiemmin niittänyt Romans Sauss vahvistaa betonimiehiä. Lisäksi keskitorjujan tontille saadaan pituutta, kun nuori Aapo Huhtamäki siirtyy betonimiehiin.

Nurmon Jymystä siirtyy lisää pelaajia Kyyjärvelle, kun keskitorjuja Aapo Huhtamäki liittyy Betonimiehiin. 197cm pelaaja on Jymyn kasvatti ja pelannut koko 12-vuotisen lentopallouransa Nurmossa. Viime kaudella hän pelasi 1-sarjan lisäksi Jymyn A-pojissa saavuttaen SM-hopeaa. SM-lopputurnauksen päätteeksi hänet valittiin myös turnauksen All Stars -kuusikkoon. Tällä hetkellä tämä 19-vuotias peluri on armeijan harmaissa, mikä tuo oman lisämausteensa tähän kauteen.

Guntis Atars:

”Aapo on nuori ja pitkä pelaaka. Sopiva keskitorjuja. Paljon täytyy kuitenkin töitä vielä tehdä, nopeutta ja fysiikkaa saatava. Pituus auttaa torjuntaan paljon.”

Aapo Huhtamäki:

”Hyvillä fiiliksillä lähden kauteen. KyKy-Betset on minulle paras vaihtoehto tämänhetkiseen elämäntilanteeseen. Tavoitteet ensi kaudelle on kehittyä mahdollisimman paljon armeijan ohessa omalla pelipaikalla ja haastaa kuusikkoa. Pidin viime kauden valmentajastamme Tuovisen Jukasta ja oletan Kyyjärvellä laadun pysyvän.”Kokenut 34-vuotias yleispelaaja Romans Sauss tulee vahvistamaan KyKy-Betsetin joukkuetta. Sauss on tuttu pelaaja Suomessa, sillä nyt alkaa hänen kuudes kautensa Mestaruusliigassa. Tämä kokenut latvialainen pelasi ensimmäisen kautensa Suomessa Saimaa Volleyn riveissä kaudella 2011-2012. Tällöin joukkueen apuvalmentajana toimi KyKy-Betsetin nykyinen päävalmentaja Guntis Atars. Sauss ja Atars ovat myös vanhoja joukkuekavereita. Heidän ensimmäinen kautensa samassa joukkueessa on ollut 2007-2008, kun Sauss on ollut vain 17-vuotias.

Suomessa kokemusta on myös kertynyt Kokkolan Tiikereistä sekä VaLePa Sastamalasta. Kotimaansa Latvian ja Mestaruusliigan lisäksi hän on pelannut Sveitsissä, Saksassa ja Ranskassa. Palkintokaapista löytyy neljä Latvian mestaruutta, kolme Suomen mestaruutta ja yksi Sveitsin mestaruus. Lisäksi hän oli kaudella 2011-2012 liigan paras pisteidentekijä ja hänet valittiin 2015-2016 kauden päätteeksi Mestaruusliigan kauden tähdistöön.

Guntis Atars:

”Kokenut pelaaja, joka pystyy auttamaan kokemuksellaan paljon joukkueen junioreita. Tuttu mies Suomessa, pelannut täällä useamman kauden. Hänen vahvuuksiaan on vastaanotto sekä puolustuspelaaminen. Lukee puolustuksessa peliä hyvin ja pystyy auttamaan joukkuetta tällä. Hänellä on myös hyvä hyppysyöttö, mikä on tärkeä ase joukkueelle.”

Romans Sauss:

”Olen iloinen, että saan olla osana KyKy-Betsetin joukkuetta. KyKy-Betset on uusi joukkue Mestaruusliigassa, joten se on iso haaste minulle ja joukkueelle. Haluan nauttia jokaisesta pelistä ja tulos tulee olemaan sen mukainen. Tulemme taistelemaan korkeimmista sijoituksista Mestaruusliigassa ja Suomen Cupissa.”

  Takaisin