Seuraa meitä somessa:

Blanchfield, Lehto ja Kaukoranta LiigaPlokin naisia

21.04.2020

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt kolme jatkosopimusta tulevalle kaudelle.

Jaidyn Blanchfield,26, jatkaa ammattilaisuraansa LiigaPlokissa, jossa hän teki ensiesiintymisensä tammikuussa pelaten kevätkauden yleispelaajana. Monipuolinen yhdysvaltalainen pelaa ensi kaudella liberona.

- Olen erittäin innoissani palaamassa Pihtiputaalle jatkamaan lentopallouraani LiigaPlokissa. Olin kiitollinen kuullessani, että valmentaja Mikko Pesonen ja seura halusivat minut takaisin seuraavalle kaudelle! Kesän harjoittelen kovaa ja pelaan paljon beach volleyta valmistautuaksesi tulevalle kaudelle! Odotan kovasti paluuta Suomeen.

Nuoret ja lahjakkaat passarit Taija Kaukoranta, 20, ja Sofia Lehto, 17, hoitavat LiigaPlokin passarin tehtävät.

-Olen iloinen, että saan jatkaa tutussa seurassa, jossa on aina kaikki asiat hoidettu hyvin. Tulevalla kaudella keskityn täysin lentopalloon, haluan kehittyä ja tehdä paljon töitä sen eteen. Odotan innolla tulevaa kautta Mikko Pesosen valmennuksessa, Taija Kaukoranta toteaa.

- Kivaa päästä takasin Pihtiputaalle loppukauden LP Viesti-pikavisiitin jälkeen. Uskon , että tulevasta kaudesta Mikon kanssa tulee tosi hyvä. Hän on loistotyyppi ja seura pitää pelaajistaan tosi hyvää huolta, kommentoi Sofia Lehto.

LiigaPlokin valmennusryhmä täydentyy, kun 28-vuotias fysioterapeutti/personal trainer Joni-Pekka Puranen aloittaa LiigaPlokin fysiikkavalmentajana. J-P työskentelee liikuntayrittäjänä Jyväskylässä ja jalkapallossa hän on JJK:n miesten edustusjoukkueen fysioterapeutti. Haapajärveltä kotoisin oleva Puranen on toiminut aiemmin fysiikkavalmentajana myös Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla lukuvuotena 2018-2019.

- Joukkueen rakentelu on hyvässä vauhdissa. Uusista sopimuksista tiedotetaan lähiaikoina, LiigaPloki toteaa tiedotteessaan.

  Takaisin