Seuraa meitä somessa:

Borichev ja Kouki iskevät Loimussa - Kutinlahti siirtyy työelämään

09.07.2014

Viisi pelaajaa Loimun viime kauden joukkueesta jatkaa oranssi-mustissa myös ensi kaudella, kun yleispelaaja Kirill Borichev (24 v, 193 cm) laittoi allekirjoituksensa sopimuspaperiin.

Hänen lisäkseen Loimun oma kasvatti Akseli Kouki (20 v, 194 cm) palaa Rovaniemeltä Raisioon.

Loimulla on koossa tällä hetkellä 10 pelaajasopimusta ja näistä puolet on Turun talousalueen juniorikoulujen omia kasvatteja, joten "omat pojat" voisi hyvin toimia tulevan kauden teema.

Yleispelaaja Kirill Borichev teki viime kaudella Loimun paidassa paluun liigakentille kolmen välivuoden jälkeen ja jatkaa oranssi-mustissa myös ensi kaudella. Borichev näytti kyntensä viime kaudella kentälle päästyään ja omaa edelleen hyvän potentiaalin ottaa isojakin kehitysaskeleita.

Ruskolta kotoisin olevan Koukin veljessarjan keskimmäinen, eli Akseli, kävi viime kaudella pelaamassa liigalentopalloa isoveljensä kanssa samassa joukkueessa Rovaniemellä, mutta palaa nyt kasvattajaseuraansa. Alkavalla kaudella Kouki ja Borichev tulevat muodostamaan Loimun yleispelaajaosaston Rumpusten veljesparin kanssa. Yleispelaajan roolin lisäski Kouki voi tarpeen tullen pelata myös hakkurina Ossi Rumpusen tapaan.

Kahden uuden sopimuspelaajan lisäksi on varmistunut yksi liigakentiltä vetäytyminen, kun pankkimaailmasta kokopäivätoimisen työpaikan saanut keskitorjuja Kimmo Kutinlahti jättää pelikentät ainakin toistaiseksi. 28-vuotias Kutinlahti on pelannut urallaan 8 kautta ja kaikki nämä Loimun paidassa. Loimussa esitettyjen hyvien otteiden ansiosta hän on saanut kutsun maajoukkueen haastajaleirille sekä EM-kisojen ns. isolle pelaajalistalle.

Loimu kartoittaa parhaillaan vaihtoehtoja Kutinlanden korvaajaksi. Kotimaan keskitorjujamarkkinoiden vapaiden pelaajien lista ei ole kovin pitkä, joten katseet on käännetty ensisijaisesti ulkomaille.

  Takaisin