Seuraa meitä somessa:

Carina Lehto Puijoon punomaan juonia

03.06.2020

Carina Lehto on Puijo Wolleyn kauden 2020–21 toinen passari. 21-vuotias Lempäälän Kisan kasvatti Carina Lehto siirtyy Kuopioon Orivedeltä, vietettyään sitä ennen lentopalloelämää Yhdysvalloissa yliopistoissa.

Nuori ja hyväpäinen passaritar on joukkuepeluri, jolla on halua kehittää monipuolista passipeliä. Carina on myös kentällä viimeiseen asti taisteleva pelaaja ja kannustaa myös joukkuekavereita parhaimpaansa.

- Olen todella tyytyväinen, että Carina halusi tulla Kuopioon. Carinalta löytyy pelitaitojen lisäksi passarille tarvittavaa luonnetta ja voitontahtoa. Meillä on Carinan myötä joukkueessa nyt tasainen ja sopivasti erityylinen passarikaksikko. Se antaa vaihtoehtoja ja varmasti kehittää molempia, myhäilee päävalmentaja Jukka Lehtonen

Elokuussa Kuopioon saapuva Carina kommentoi:

- Valinta Kuopioon siirtymisestä oli helppo juteltuani Jukan kanssa, hänestä huokui sopivassa suhteessa positiivisuus ja vaativuus. Tietysti lisäbonuksena, että joukkueessa on paljon ennestään tuttuja huipputyyppejä niin verkon samalta kuin toiselta puolenkin. Odotan pääseväni kehittämään passipeliäni koska uskon, että Jukka pelaajataustansa vuoksikin ymmärtää halukkuuteni pelata monipuolista hyökkäyspeliä. Uskon, että tällä porukalla on mahdollisuus rakentaa hieno kausi ja odotan innolla reenien alkua.

  Takaisin