Seuraa meitä somessa:

Carlyle Nusbaum ja Santeri Välimaa Mestaruusliigan marraskuun Kuukauden Tekijät

04.12.2023

Pölkky Kuusamon yleispelaaja Carlyle Nusbaum ja Hurrikaani-Loimaan passari Santeri Välimaa on valittu lentopallon Mestaruusliigan marraskuun Teollisuuliiton Kuukauden Tekijöiksi.

Nusbaum teki 15,7 pistettä ottelua kohden olleen joukkueensa parhaimmistoa kaikissa peleissä. Pölkky Kuusamo hävisi marraskuun neljässä ottelussa vain yhden erän. Nusbaum on valittu aiemmin kuukauden parhaaksi joulukuussa 2021.

Välimaa johti loimaalaisjoukkueen marraskuussa neljään voittoon viidestä ottelusta. Välimaalle valinta kuukauden parhaaksi on uran toinen. Passari valittiin kuukauden parhaaksi myös viime vuoden marraskuussa.

Naisten marraskuun tähdistössä nähdään yksi ensikertalainen, kun pitkän liigauran pelannut Oriveden Ponnistuksen libero Emilia Putkisaari valittiin seitsikkoon. Eniten valintoja nyt mukana olevista on Hämeenlinnan lentopallokerhon Vera Klimovichillä, jolle valinta oli jo yhdestoista.

Muut naisten tähdistön pelaajat ovat Pölkky Kuusamon passari Sofia Lehto, LP Viestin hakkuri Daria Butkevych, LP-Vampulan yleispelaaja Jovana Biberdzic, LP Kangasalan keskipelaaja Netta Rekola ja Kuukauden Tekijä Carlyle Nusbaum.

Miesten marraskuun tähdistössä ensikertalaisia on kolme:KyKy-Betsetin hakkuri Renars Janssons sekä libero Joel Andersson sekä Akaa-Volleyn keskipelaaja Petteri Tyynismaa. Muut valitut ovat Välimaan lisäksi yleispelaajista Akaa-Volleyn Mikko Räsänen ja Hurrikaani-Loimaan Greg Petty sekä toiseksi keskipelaajaksi Savo Volley Jakub Kovac.

Mestaruusliigan Kuukauden pelaajat on valittu kaudesta 2003-2004 lähtien ja Kuukauden tähdistöt kaudesta 2009-2010 lähtien. Valinnat suorittavat Mestaruusliigan päävalmentajat.

Marraskuun marraskuun Teollisuusliiton Kuukauden Tekijä: Carlyle Nusbaum, Pölkky Kuusamo

Passari: Sofia Lehto, Pölkky Kuusamo (2. kerta tähdistössä)
Hakkuri: Daria Butkevych, LP Viesti (2)
Yleispelaaja: Carlyle Nusbaum, Pölkky Kuusamo (5)
Yleispelaaja: Jovana Biberdzic, LP-Vampula (2)
Keskipelaaja: Vera Klimovich, Hämeenlinnan Lentopallokerho (11)
Keskipelaaja: Netta Rekola, LP Kangasala (4)
Libero: Emilia Putkisaari, OrPo (1)

Miesten marraskuun Teollisuusliiton Kuukauden Tekijä: Santeri Välimaa, Hurrikaani-Loimaa

Passari: Santeri Välimaa, Hurrikaani-Loimaa (2. kerta tähdistössä)
Hakkuri: Renars Janssons, KyKy-Betset (1)
Yleispelaaja: Greg Petty, Hurrikaani-Loimaa (5)
Yleispelaaja: Mikko Räsänen, Akaa-Volley (5)
Keskipelaaja: Jakub Kovac, Savo Volley (4)
Keskipelaaja: Petteri Tyynismaa, Akaa-Volley (1)
Libero: Joel Andersson, KyKy-Betset (1)

  Takaisin