Seuraa meitä somessa:

Daniela Öhman Ranskasta Pihtiputaalle

29.12.2019

Pelattuaan alkukauden Ranskassa, Paris St-Cloud-joukkueessa, 22-vuotias keskitorjuja Daniela Öhman liittyy nyt LiigaPlokin riveihin.

 Aikaisimpina kausina Öhman on pelannut LP Kangasalan, LPK Hämeenlinnan ja ranskalaisen Béziers Angelsin paidoissa. Hän on kuulunut myös maajoukkueeseen vuodesta 2016 lähtien.

Sait tarjouksia useilta sinusta kiinnostuneilta seuroilta. Mikä sai sinut valitsemaan LiigaPlokin?

- Kiitos LiigaPlokille, valmentaja Lodille, agentilleni ja tietysti myös muile seuroille, jotka olitte minusta kiinnostuneita. Kokemukseni suomalaisista seuroista ovat aina olleet hyviä, mutta olen kuullut hyvää LiigaPlokista ja yhteisöstä sen ympärillä ja joukkueen peli näyttää mielenkiintoiselta. Tunnen Alessandro Lodin hyvin ja arvostan häntä ja voin luottaa hänen valmennukseen ja taitoon pelissä sekä kiinnostukseen kehittää pelaajaa.

Alessandro Lodi Öhmanin siirrosta:

- Vakavien loukkaantumisten vuoksi etsimme ratkaisuja säilyttää pelaamisen korkea taso. Yksi vaihtoehto oli siirtää Conaway yleispelaajaksi ja palkata Öhman, pelaaja, jonka tunnen ja johon luotan. Daniela on hyvä lisä joukkueeseemme ja en malta odottaa, että pääsen taas työskentelemään hänen kanssaan.

Samaan aikaan LiigaPloki, Oriveden Ponnistus ja Pilvi Kettunen ovat ovat tehneet siirtosopimuksen. Pilvi siirtyy joulutauon jälkeen OrPon keskitorjujaksi loppukauden ajaksi.

- Koko LiigaPlokin yhteisö kiittää Pilviä hänen antamasta panostuksesta joukkueen menestyksen eteen ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, seura toteaa tiedotteessaan.

  Takaisin