Seuraa meitä somessa:

Dobreskov ja liberot jatkavat LP-Vampulassa

05.05.2020

LP-Vampula Huittinen jatkaa tutussa valmennuksessa. Myös tukku kotimaisten pelaajien sopimuksia jo valmiina. Näistä seura julkaisi tiistaina liberokaksikon sopimukset.

Koronakurimuksesta huolimatta ei mikään seura voi olla laakereillaan ja odottaa mitä tapahtuu. LP-Vampula Huittinen on muiden seurojen tavoin rakentanut joukkueitaan jo jonkin aikaa ja osittain tuo työ on aloitettu jo ennen kauden äkillistä päättymistä. Seura tiedottaa suunnitelmansa mukaisesti uusista sopimuksista viikoittain. Pelaajajulkistus aloitetaan Mestaruusliigajoukkueen liberopelaajista ja joka viikon tiistai on lisää uutisia tiedossa.

Dobreskov jatkaa siitä mihin korona upeasti sujuneen kauden päätti. Darko pitää seuran toimintatavoista ja on viihtynyt hyvin Suomessa ja Huittisissa, mistä johtuen sopimusneuvottelut ratkesivat melko nopeasti ja oli pääpiirteittäin sovittu jo runkosarjan lopulla.

-Olemme Darkon valmennuskausilla menneet lajillisesti paljon eteenpäin ja tietenkin uutta kautta on hyvä alkaa rakentamaan juuri hänen kanssaan.



LP-Vampulan Mestaruusliigajoukkueen takakentällä nähdään tulevalla kaudella jo edelliselläkin yleisöä ihastuttaneet molemmat viime kauden liberot. Sopimus on uusittu Jyväslentiksen ykkössarjajoukkueesta viime kaudelle Huittisiin kehittymään siirtyneen ja hienosti pääsarjatasolta paikkansa lunastaneen Emilia Joensalon kanssa. Toista kauttaan Vampulan leirissä jatkaa ennen viime kaudeksi Huittisiin siirtymistään parin kauden ajan Pölkky Kuusamoa edustanut Iina Niemelä.

- Hyvät fiilikset siitä, että saan jatkaa pelaamista Vampulassa! Tykkäsin kovasti viime kauden meiningistä ja odotan jo, että päästäisiin yhdessä joukkueella treenaamaan.

- Tulevalta kaudelta odotan kovia treenejä ja että sitä kautta päästään peleissä näyttämään mitä joukkueena osataan, avaa tuntemuksiaan naantalilaislähtöinen Iina Niemelä

- Viime kaudella otettiin isoja askeleita eteenpäin, niin yksilönä kun joukkueenakin. Vampulassa jatkaminen tuntui luontevalta ratkaisulta. Olen viihtynyt todella hyvin. Harmi, että kausi päättyi juuri ennen loppuhuipennusta!

- Odotan tulevaa kautta todella paljon, viime kaudelta tosiaan jäi paljon hampaankoloon. Uskon, että pystyn ottamaan itsekin isompaa roolia kentällä nyt toisella liigakaudella. Toivottavasti pian päästään jo treenaamaan ja kausi alkaa ajallaan kertoo hyvin Huittisissa viihtyvä, aina iloisena ja positiivisena esiintyvä Emilia Joensalo.

LP-Vampula Huittisten yhtenä selkeänä tavoitteena on ollut ja on myös jatkossakin kotimaisten pelaajien kehittymismahdollisuuksien luominen.

- Tuota työtä on erittäin mukava tehdä tavoitteellisten ja kehityshaluisten pelaajien kanssa, jollaisia molemmat liberomme muun muassa ovat, toteaa seuran lajijohtaja Hanna Arve- Talvitie.

LP-Vampulan tiedote

  Takaisin