Seuraa meitä somessa:

Ducksille uusi hakkuri Brasiliasta

28.01.2019

26-vuotias ja 197 senttinen hakkuri Reynaldo Green Rogers liittyi Vantaa Ducksin liigamiehistöön ja debytoi tiistaina Raisiossa Loimua vastaan.

Reynaldo on aiemmin pelannut mm. Boliviassa, Kreikassa, Espanjassa, Saudi-Arabiassa, Libanonissa ja tietysti Brasiliassa.

Reynaldon tulo antaa päävalmentaja Ismo Tuomiselle lisää pelimerkkejä ottaa runkosarjassa kiinni kahdeksan pisteen päässä oleva Tiikerit ja yhdeksän pisteen päässä oleva Team Lakkapää. Vantaa Ducksilla on vielä jäljellä kymmenen ottelua runkosarjassa, kun Tiikereillä ja Team Lakkapäällä on jäljellä kahdeksan ottelua. Ankat kohtaavat Tiikerit vielä kaksi kertaa ja Team Lakkapään kerran.

Reynaldo Green Rogers tykkää Suomen pakkasista kuten Raision Loimun Pablo Guzmankin, joten muutaman päivän sisällä on 26-vuotias ja 197 cm pituinen brassihakkuri hyvin kotiutunut Vantaa Korsoon. Hakkurihirmun kovin ase on vahva hyökkäys. Hänen tavoitteensa lentopalloilijana on päästä Brasilian maajoukkueeseen.

Reynaldo tietää, että menestyminen huippu-urheilijana vaatii 10 prosenttia inspiraatiota ja 90 prosenttia hikistä työtä. 

  Takaisin