Seuraa meitä somessa:

Emilia Joensalo ja Jemina Pasanen LiigaPlokin liberokaksikko

26.04.2022

Emilia Joensalo ja Jemina Pasanen ovat Pihtiputaan LiigaPlokin liberot seuran 20-vuotiskaudella.

Emilia Joensalo, 27, siirtyy Pihtiputaalle Hämeenlinnan Lentopallokerhosta, jossa hän on pelannut kaksi viimeistä kauttaan. Liperi Volleyssa ensimmäiset lentopallo-oppinsa saanut Joensaloon esiintynyt myös maajoukkueryhmässä. Hän kertoo seuravalintansa taustoja seuraavasti:

-Kauteen 22/23 pelipaikan suhteen minulla oli kaksi tärkeää tavoitetta; löytää valmentaja joka voisi viedä minut liberona seuraavalle tasolle ja löytää seura missä olisi turvallinen ja positiivinen ympäristö nauttia tästä upeasta lajista. LiigaPlokista välittyi aito, lämmin ja välittävä kuva ja keskustelut uuden päävalmentajan kanssa vaikuttivat todella lupaavilta tulevaisuutta ajatellen. On mahtavaa päästä tekemään ensimmäistä kertaa liigaurallani töitä valmentajan kanssa, joka on itsekin pelannut vastaanottavana pelaajana!

- Pihtiputaalla on aina mieletön tunnelma peleissä ja odotan, että pääsen kokemaan sen LiigaPlokin omana pelaajana. Seuralla alkaa 20. juhlavuosi ja olen älyttömän iloinen että saan olla mukana tiimissä tänä vuonna. Toivon tuovani joukkueeseen upeita puolustuksia, taistelutahtoa, energiaa ja iloa.

Jemina Pasanen jatkaa kasvattajaseurassaan kolmannelle peräkkäiselle kaudelle.

-Olen hyvin kiitollinen mahdollisuudesta jatkaa tutussa seurassa, LiigaPlokissa. Kauan jatkuneisiin polviongelmiini saadaan toivottavasti kesän aikana loppu joten ensi kaudella pääsen pelaamaan ja treenaamaan kivuttomasti. Odotan innolla uutta valmentajaa ja että pääsen näkemään mitä hänellä on minulle annettavaa. On myös mukava saada liberopariksi kokenut pelaaja, jolta voin itse myös ottaa oppia! Todella hyvillä fiiliksillä lähden juhlavuoteen ja tulevaan kauteen!

LiigaPlokilla on tulevalla kaudella käytössä logo, joka on muutettu juhlistamaan 20. liigakautta. Muutokset on toteuttanut M-Mainos Oy:n Suvi Pirttikoski

  Takaisin