Seuraa meitä somessa:

Field ja Loukonen jatkavat Pihtiputaalla

10.05.2019

Naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt jatkosopimukset kahden keskipelaajansa kanssa. Elizabeth Field, 28 ja Venessa Loukonen, 20, edustavat pihtiputaalaisseuraa myös ensi kaudella.

Yhdysvaltalainen Elizabeth Field on pelannut urallaan ammattilaisena Tsekissä, Saksassa ja Romaniassa. Tuleva kausi on hänelle kolmas LiigaPlokissa.

Venessa Loukonen on hankkinut liigakokemusta aikaisemmin myös Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueessa ja Rovaniemellä, josta hän siirtyi viime kaudeksi Pihtiputaalle.

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

- Ensi kauden joukkue näyttää hyvin erilaiselta. Meillä on paljon uusia pelaajia, mutta on myös hyvä, että entisestä joukkueesta on jatkajia. Elizabeth on kokenut pelaaja ja hän on pelannut kahdella kaudella Pihtiputaalla. Vain pelaajat, jotka haluavat kehittyä, ovatpa sitten 15 tai 35-vuotiaita, voivat pelata LiigaPlokissa. Kokemuksesta ei ole apua, jos pelaajalla ei ole oikeaa mentaliteettia. Elizabethillä on ja sen vuoksi on hienoa saada hänet joukkueeseen.

- Keskustelimme ja kerroin hänelle, miten voimme parantaa esimerkiksi satasen hyökkäystä. Elizabeth haluaa kehittyä ja tämän vuoksi hänen kokemuksensa on valtava voimavara joukkueelle.

- Venessa on pelannut kaksi kautta liigajoukkueissa, WoVo:ssa ja LiigaPlokissa. Nyt hänen on aika ottaa suuri askel eteenpäin. Kuka tahansa voi olla joukkueessa ja kantaa pelipaitaa, mutta pelaaminen on eri asia. Nuorten pelaajien tavoitteena on oltava parhaitten mahdollisten taitojen ja valmiuksien hankkiminen. Olen iloinen voidessani auttaa Venessaa siinä.

  Takaisin