Seuraa meitä somessa:

Haapaniemi, Boricheva ja Sarajärvi jatkavat OrPossa

13.04.2024

Läpimurtokauden Mestaruusliigassa pelannut Milla Haapaniemi jatkaa Oriveden Ponnistuksen riveissä tulevalla kaudella, kuten myös kesken kauden mukaat tullut Laura Sarajärvi ja jo pidempään seurassa pelannut Anastasia Boricheva.

Milla Haapaniemi jatkaa OrPon liigajoukkueen keskitorjujana. Seuran oma kasvatti on syntynyt 2007 ja käy Oriveden lukion lentopallolinjaa. 187-senttinen keskitorjuja kuuluu myös U20-maajoukkueeseen.

- Jäin OrPoon, koska tutussa ympäristössä jatkaminen oli mulle kaikkein tärkeintä. Ensi kaudelta odotan, että oma kehittyminen jatkuu ja joukkue menestyy, Haapaniemi kertoo.

Laura Sarajärvi jatkaa OrPon liigajoukkueessa. 187-senttinen hakkuri liittyi joukkueen vahvuuteen juuri päättyneen kauden aikana. Vuonna 2006 syntynyt Sarajärvi opiskelee Oriveden lukion lentopallolinjalla.

- Päädyin jatkamaan OrPossa, koska haluan jatkaa kehittymistä osaavassa ja tutussa joukkueessa. Odotan ensi kaudelta kehittymistä ja mahdollisimman hyvää joukkueen menestystä, Sarajärvi sanoo.

Myös Anastasia Boricheva on tehnyt jatkosopimuksen OrPon liigajoukkueen kanssa. 180-senttinen keskitorjuja on syntynyt 1997.

- Päätös oli aika helpohko jäädä OrPoon. Valmentaja on tuttu, ja meidän valmentaja-pelaajasuhde on toiminut viime kaudella ja lisää kehitystä on luvassa. Ensi kaudelta odotan paljon kehitystä omaan pelaamiseen ja hyvää kilpailukykyistä joukkuetta, Anastasia Boricheva sanoo.

  Takaisin