Seuraa meitä somessa:

Hämeenlinna ja LP Viesti jatkoivat voittoputkeaan

19.11.2020

Hämeenlinnan Lentopallokerho otti torstaina jo kymmenennen perättäisen liigavoittonsa kaatamalla LP-Vampulan ja LP Viesti viidentensä ottamalla pisteet Orivedeltä.


Kerholle kymmenes perättäinen

Hämeenlinnan Lentopallokerholla on nyt 10 perättäistä voittoa kun se voitti kotisalissaan hännille juuttuneen LP Vampulan 3-0 (25-20, 25-16 ja 25-19).

Lentiskerholla on tällä hetkellä toimiva konsepti joka tuottaa voittoja vaikka peli välillä ontuisikin. Virheiden jälkeen seuraa aina ryhdistäytyminen. Otteissa löytyy edelleenkin parantamisen varaa nyt kun runkosarja on puolessa välissä.

LP Vampula pelaa ajoittain oikein hyvää lentopalloa mutta usko näyttää loppuvan kun se häviää pitkät pallorallit. Jos Vampula saa lisää itseluottamusta niin joukkue voi pistää ahtaalle myös kärkijoukkueita.

Ottelussa Lentiskerho määräsi tahdin kaikissa erissä alusta alkaen. LP Vampula käytti ottelussa runsaasti vaihtoja mutta nekään eivät auttaneet joukkuetta parempaan tulokseen. Kerho pystyi vastaavasti peluuttamaan lähes kaikkia pelaajia kun se oli reilussa johdossa.

LP Vampula Dobreskov:

- Peli oli kova. Meillä on nyt tavoitteet entistä selvempiä. Meidän on siis aloitettava siitä, että voitamme ne pelit, joissa meillä on enemmän mahdollisuuksia.
- Meillä on myös tiukka aikataulu, emme ehdi kerätä itseluottamusta. Se on iso ongelma. Mielestäni seuraavassa pelissä WoWoa vastaan meillä on hyvät mahdollisuudet saada itseluottamuksemme takaisin.
- Joukkuepeli/tiimityö kehittyy koko ajan. Vakka tuloksissa ei suoraan näkyisikään, niin minä näen selvää kehittymistä joka päivä, vähitellen, jokaisen pelaajan kohdalla. Ei voi odottaa sensaatioita – kukaan ei ole taikuri. Mutta askel askeleelta me kehitymme.

Lentiskerho Penatassuglia:

- Päällimmäisenä mielessä: olemme voittaneet 10 peliä putkeen. Se on todella kivaa.
- Ja hienoa jo sekin takia, että olemme tehneet kovasti töitä heti kauden alusta lähtien. Me ansaitsemme tällaisia tuloksia.
- Myös se näkyy hyvin, että tällaisissa matseissa emme ainoastaan johda, vaan kontrolloimme peliä: emme luovuta, lannistu tai muutu pehmeiksi. Pelaamme omalla tasollamme ja pidämme laadun korkealla.
- Oli myös hienoa nähdä, että pelaajat jotka tulivat penkiltä mukaan peliin suoriutuivat hyvin. Kuten Bettina joka ei ole pelannut niin paljon alkukaudesta. Hän oli kentällä näissä kahdessa viimeisessä pelissä ja pelasi hyvin. Olen tosi tyytyväinen
- Meidän täytyy vaan harjoitella kovasti niin kyllä tuloksiakin syntyy. Harjoittelua ja kaikki menee niin kuin nyt.

LP Vampula Riikonen:

- Kyllä meidän peli menee koko ajan eteenpäin ja pikku hiljaa hyvää tulee. Kerholla on sairaan hyvä torjunta joka koitui meidän kohtaloksi ja ei kun saatu tapettua palloja. Kerho hyökkäsi tosi rohkeasti ja meidän olisi pitänyt puolustaa paremmin.

Lentiskerho Di Maulo:

- Peli oli hieno. Halusimme pelata omalla tasollamme. Mielestäni meillä oli hetkiä jolloin peli ei sujunut, mutta yleisesti ottaen teimme hyvää työtä.
- Hyökkäyspeli sujui hyvin, syötöt samoin. Olen tosi iloinen.
- Joukkuepeli sujuu hyvin. Meidän pelaajien kemiat toimivat yhteen koko ajan paremmin ja saamme lisää itseluottamusta pelaamisesta. Nautimme pelistä!

Ottelussa palkittiin Vampulan Riikonen sekä Lentiskerhon Di Maulo ja palkinnot luovutti Juha Helminen.

Hämeenlinnan Lentopallokerho - LP-Vampula 3-0 (25-20, 25-16, 25-19)
Hämeenlinna: Madsen 16/+10,Riikilä 12/+8,Miniuk 10/+9
Vampula: Riikonen 9/+4,Lofton 7/+5,Milton 5/-3
Ässät 4-6, syöttövirheet 10-4, torjunnat 12-2, hyökkäys% 43-33, vastaanotto% 36-30

Pistekilpailu:
3 Madsen Hämeenlinna
2 Di Maulo Hämeenlinna
1 Riikonen LP-Vampula

PROlibero
Bri Doehrmann, Hämeenlinna

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Tuchashvili johti LP Viestin voittoon Orivedellä

OrPo-LP Viesti 1-3 (25-23,18-25,17-25,22-25)

Jos joukkueiden edellinen kamppailu oli kova ja hyvätasoinen, tämä oli vieläkin kovempi ja tasokkaampi. OrPo aloitti erittäin vahvasti ja vei ensimmäistä erää alusta loppuun. OrPo sai toiseen erään myös hyvän alun, johti 10-4, mutta sitten LP Viesti sai pelinsä rullaamaan vielä paremmin sekä tasoitti 13-13. Tasoissa oltiin vielä 18-18, mutta lopussa Viesti oli vahvempi. Kolmas meni Viestin komennossa, mutta joka pallosta taisteltiin. Neljäs erä oli tasoissa vielä 22-22, mutta Viesti oli jo myös onnekkaampi ratkaisupalloissa. OrPo pelasi ja taisteli hienosti, mutta sarjapisteet LP Viestin mukana Saloon.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Sanoin pukuhuoneessa ennen peliä, että nyt tarvitaan kauden parasta peliä, jos aiotaan voittaa. Ensimmäisen erän +/--tilasto oli +15 ja silti hävisimme sen. Hyvätasoinen peli, myös OrPolta. Meillä tasainen esitys ja pelkkiä onnistujia. Kun Vikille tulee tuollainen pelipäivä, silloin vastustajalla ei ole hauskaa.

Sotiris Gkotsis, OrPo:

- Onnittelut LP Viestille ja Viktoriia Tuchashvilille hyvästä pelistä. LP Viesti oli parempi ja voimakkaampi hyökkäyksissä. Aloitimme hyvin ja Viesillä oli myös onnea matkassa. Pelaajille kiitos, he taistelivat loppuun asti koko ottelun. Huolimatta takaiskusta, olen ylpeä joukkueesta.

Otteluisäntä Oriveden kaupunki palkitsi joukkueidensa parhaina Viktoriia Tuchasvilin LP Viestistä ja Kaisa Nymanin OrPosta.

Oriveden Ponnistus - LP Viesti 1-3 (25-23, 18-25, 17-25, 22-25)
OrPo: Nyman 14/+8,Paloniemi 13/+5,Ubavic 13/+4
LP Viesti: Siebring 21/+15,Czakan 18/+13,Andrikopou 14/+6
Ässät 8-6, syöttövirheet 11-9, torjunnat 6-11, hyökkäys% 36-50, vastaanotto% 45-26

Pistekilpailu:
3 Tuchashvili LP Viesti
2 Czakan LP Viesti
1 Nyman OrPo

PROlibero
Netta Laaksonen LP Viesti

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

  Takaisin