Seuraa meitä somessa:

Hannu Seppänen Pieksämäki Volleyn päävalmentajaksi

23.04.2014


Hannu Seppänen (Kuva: Tuomo Toppinen)

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava Pieksämäki Volley ja Hannu Seppänen, 52 ovat tehneet päävalmentajasopimuksen kaudelle 2014-2015. Sopimuksessa on myös optio seuraavalle kaudelle.

Seppänen on toiminut pitkään lähinnä nuorten lentopallovalmentajana Helsingin seudulla ja viimeksi vuosina 2008-2013 Mäkelänrinteen lukion valmennuskeskuksen päävalmentajana. Oulusta lähtöisin olevalla Seppäsellä on taustalla myös pitkä pelaajaura vuoteen -89 asti. Hannu Seppänen on valmentajauransa aikana tarttunut usein uusiin haasteisiin. Siirtyminen Pieksämäelle naisten liigajoukkueen päävalmentajaksi oli kiinnostava tilaisuus josta ei voinut kieltäytyä.

Seuran lentopallojaoston puheenjohtaja Elina Heiskanen kertoo, että pelaajaneuvotteluja on käyty hyvin ja tietoa uudesta valmentajasta on odotettu mielenkiinnolla. Seura tiedottaa pelaajasopimuksista myöhemmin. Tavoitteena on aloittaa harjoitukset kesäkuun alkupuolella. Seppänen uskoo tuovansa etenkin fysiikkaharjoitteluun uutta näkemystä, joka tulee eroamaan selvästi vanhasta tyylistä. Uuden valmentajan peli-ideologia lähtee kahdesta lentopallon kulmakivestä, syötöstä ja vastaanotosta. Näiden ympärille on hyvä lähteä rakentamaan muita osa-alueita.

- Joukkueen pelitapa tulee rakentumaan sen mukaan millainen on joukkue, Seppänen tiivistää.

  Takaisin