Seuraa meitä somessa:

Harju vetäysyi LP-Vampulan valmennuksesta

14.11.2014

LP-Vampula Huittinen ja Janne Harju ovat purkaneet valmentajasopimuksensa päättymään viime keskiviikkona. Kai Stenius ottaa päävalmentajan paikan.


Sopimuksen päättämiseen päädyttiin hyvässä yhteisymmärryksessä, eikä tapaukseen liity mitään dramatiikkaa. Janne Harju asuu yli sadan kilometrin päässä LP-Vampula Huittisen harjoitus- ja pelipaikalta Huittisista, joten päivittäinen kulkeminen kodin ja hallin välillä on äärimmäisen raskasta. Jannella on ollut koko kauden ajan tehtäviä myös kotiseudulla ja hänen lähimmäisensä asuvat siellä, joten muuttaminen Huittisiin ei tullut kysymykseen.

- Ajatus kypsyi ajan kuluessa. Ajelinhan jo toukokuun alusta lähtien tuota väliä. Kun asiasta seurajohdon kanssa keskustelimme ja saimme asiat mielestämme järjestettyä siten, ettei seuralle/joukkueelle asiasta koidu isompia ongelmia, niin päädyimme tällaiseen ratkaisuun, toteaa toisaalta harmistunut, mutta kuitenkin helpottunut Janne Harju.

Harjun valmennuksessa LP-Vampula on liigassa kuudennella tilalla ja se ei ole hävinnyt kenellekään muulle kuin sarjakärki LP Viestille.

LP-Vampula Huittisen hallitus käsitteli asiaa ja keskusteli asiasta toisena valmentajana jo pitkään olleen Kai Steniuksen kanssa. Hänen elämäntilanne tällä hetkellä antaa mahdollisuuden ottaa isomman roolin valmennuksesta, joten luontevin muutos on, että hän ottaa mestaruusliigajoukkueen päävalmentajan tehtävät tästä eteenpäin.

- Tästä jatketaan ja toivotaan, että Janne löytää hyvän työn lähempää kotia. Kun Stenius pystyy ottamaan lisää vastuuta joukkueesta, ei muutos ole kuitenkaan niin suuri, kuin jos olisi pitänyt päävalmentajaksi etsiä joku kokonaan uusi, varsinkin kun hyviä valmentajia ei taida isommin olla vapailla markkinoilla, toteaa LP-Vampula Huittisen manageri Timo Talvitie.

  Takaisin