Seuraa meitä somessa:

Herrera jatkaa Sammossa

26.04.2014


Enderwin Herrera

Pielaveden Sampo on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Mestaruusliigan pistepörssin päättyneellä kaudella voittaneen Enderwin Herreran kanssa.

Venezuelalainen "Eetu" on ollut todella tärkeä osa joukkuetta, muutoinkin kuin pelisuoritusten moniosaajana. Porukan ilopilleri ja tsemppaaja on myös vastuullinen harjoittelija ja siten todellinen esimerkki pelikavereilleen ja myös lukemattomille lentopallojunioreille.

Alkukesästä 31 vuotta täyttävä Eddy kertoi jatkosopimuksen syntymiseen vaikuttaneen ensisijaisesti Sammossa saatu huippuluokan valmennus, organisaation toimivuus ja sovituista asioista kiinnipitäminen sekä hyviksi ystäviksi tulleet pelikaverit. Erityismaininnan Eetu antoi vielä Suomen parhaille faneille, jotka ovat olleet täysillä mukana niin peleissä kuin pelien ulkopuolellakin. Kuopio on ollut miehelle mieleinen paikka asua ja sinne hän mielellään myös elokuun alussa palaa, onhan se myös hänen "valkoisen veljensä" kotikaupunki. Sopimusta tarjottiin kevään mittaan useasta muustakin suomalaisseurasta muiden maiden lisäksi mutta Sampo tarjosi parhaan kokonaisuuden, eikä Eddy halunnut lähteä muualle pelkästään rahakkaamman sopimuksen vuoksi.

Herreralla alkaa syksyllä toinen perättäinen kausi Sammossa, edellinen visiitti oli tuplamestaruuskaudella 08-09. Eddy on pelannut aiemmin myös Raision Loimussa ja ”välivuosina” Virossa, Ranskassa ja Venezuelassa. Mestaruusliigan tähdistöön hänet on valittu vuosina 2007 ja 2009 ja viime kaudella kuukauden tähdistöön kolme kertaa.

  Takaisin