Seuraa meitä somessa:

Hillaelina Hämäläinen LP-Vampulan vahvuuteen

11.06.2014


Hillaelina Hämäläinen

LP-Vampula Huittisen tuorein pelaajasopimus on solmittu maajoukkueessakin pelanneen liberon Hillaelina Hämäläisen ”Hiltsun” kanssa. Hämäläinen pelasi Vampulan Urheilijoissa viime kaudella puolivälieristä lähtien.

Hämäläinen on valittu SM-liigan tähtiliberoksi vuosina 2007–2012. Hän on viisinkertainen Suomen mestari ja viisinkertainen Suomen cup-voittaja. 25 – vuotias Hillaelina on viimeksi pelannut LP Viestissä kaudella 2011–2012. Tämän jälkeen hän keskittyi opiskeluun ja oli jo lopettelemassa uraansa, mutta pelasi viime kauden lopulla jo muutaman ottelun Vampulassa.

LP-Vampulalla on nyt erinomainen tilanne liberopelaamisen suhteen, sillä käytössä on kolme tasokasta liberoa. Hiltsun lisäksi seurassa pelaa nuori liberolahjakkuus Julia Porsanger, jolla on nyt huipputilaisuus saada oppia ja kokemusta moninkertaisen Suomenmestarin rinnalla ja nousta Suomen parhaiden liberoiden joukkoon. Kolmas libero on viime kaudella päävastuuta kantanut Päivi Pohjalainen. Kaksi liberoa kerrallaan on pelaavassa kokoonpanossa Liigajoukkueen mukana ja kahden ollessa kiinni pääsarjatason otteluissa, on yhdellä vastuu 1-sarjan vastaanotto- ja puolustuspelistä. Seurajohdon mielestä vastaanotto- ja puolustuspelaamisen rooli on ensiarvoisen tärkeä, sillä ellei palloa saada kunnolla toimitettua passattavaksi, ei millään muulla osa-alueella ole mitään tehtävissä.

  Takaisin