Seuraa meitä somessa:

Horsfall ja Rautio WoVon paitaan

05.05.2022

WoVo on tehnyt kaksi merkittävää pelaajasopimusta, kun yhdysvaltalaislibero Taylor Horsfall ja seuran oma kasvatti, passari Roosa Rautio liittyvät joukkueen vahvuuteen.

WoVo on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisliberon Taylor Horsfallin kanssa. Taylor on kotoisin Alvinista, joka sijaitsee Teksasissa, Kotimaassaan hän on pelannut Tulsan yliopistossa sekä Teksasin A&M:ssa. 173-senttinen libero on valittu Tulsan yliopistossa pelatessaan kahdesti vuoden liberoksi. Kaudeksi 2021-2022 teki ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Eurooppaan siirtyen Kyprokselle voittaen mestaruuden Aris Polemioun riveissä.

- Olen erittäin innoissani Rovaniemelle saapumisesta. Unelmani on aina ollut pelata ammattilaisena lentopalloa ja WoVo antaa minulle siihen mahdollisuuden! Suomen ilmasto on jotain mitä en ole ikinä kokenut ja olen innoissani, että pääsen tutustumaan ja elämään uudenlaisessa kulttuurissa! Tavoitteena on tehdä kaudesta menestykäs. Se onnistuu sillä, että joukkueena olemme yhtenäisiä ja puskemme toisiamme eteenpäin! En malta odottaa, että on elokuu ja pääsee hallille tekemään joukkueen kanssa töitä.

WoVo on tehnyt sopimuksen myös oman kasvatin Roosa Raution kanssa kaudesta 2022-2023. Roosa pelasi WoVossa kaudet 2015-2018 ennen kuin siirtyi pelaamaan Yhdysvaltoihin. Yhdysvalloissa Roosa pelasi Tulsan yliopistossa kaudet 2018-2021 ennen paluutaan Suomeen. Viime kauden Roosa pelasi Hämeenlinnan Lentopallokerhossa, joka sijoittui pronssille naisten Mestaruusliigassa.

- Tosi hyvillä fiiliksillä paluu Rovaniemelle! Oli helppo valinta tulla takaisin Rovaniemelle, kun sai tietää kuka tänne tulee valmentajaksi! Odotan innolla, että pääsen Avon kanssa tekemään töitä ja uskon, että Avolla on mulle tosi paljon annettavaa. Tiedän, että Rovaniemellä kaikki asiat hoituu tosi hyvin ja toki tuntuu kivalta, kun perhe lähellä. Kuullut paljon hyvää siitä, mitä muutoksia seurassa on ensi kaudelle tulossa ja uskon, että meillä on mahdollisuudet päästä pitkälle.

Manageri Teemu Sarna:

- Molemmat pelaajat ovat tärkeitä omilla pelipaikoillaan. Roosa paluumuuttajana muutaman vuoden jälkeen palaa Rovaniemelle ja tulee kantamaan isoa vastuuta passarina kentällä osana passarikaksikkoa. Näen, että Roosa tulee olemaan se enemmän vastuuta kantava passari. Taylor kokeneena liberona tulee olemaan johtavassa roolissa vastaanotossa ja puolustuspelaamisessa, mutta eniten odotan häneltä innokasta taistelumieltä, jota hän osaa näyttää ja näyttäviä puolustuksia. Molemmat ovat tärkeitä palasia ensi kauden joukkueessa.

  Takaisin