Seuraa meitä somessa:

HPK murskaava Rovaniemellä

09.10.2014

HPK nousi naisten liigakärkeen lyömällä keskiviikkona Rovaniemellä Woman Volleyn 0-3 (16-25, 18-25, 15-25).

Ensimmäinen erä oli HPKn hallintaa alusta alkaen. Wovon vaihtoruletti pyöri kun helpot pallot eivät nousseet ja passari Noora Rautio joutui välillä heittämään passia mahdottomistakin tilanteista. Korhonen Piia oli erän tehokkain 5/+4.

Toinen erä HPKn torjunta ja puolustus toimivat ja wovon laitapelaajien tehot jäävät vähiin. Erää mentiin tasaisesti aina 18-18 tilanteeseen saakka, kunnes Ervin Lexin syöttövuorolla HPK karkasi erävoittoon. 18-25

Kolmas erä ei paljoa pelillisesti muuttunut. HPKn puolustus toimii ja wovon hyökkäykset päättyvät virheisiin tai jäävät eloon. Kylmäaho pyöritti monipuolista peliä, eikä wovo päässyt touhuun matkaan. 15-25

Ottelun tehonaiset: Erwin Lexi 18/+14
Korhonen Piia 15/+10
Wovo Jennifer Keddy 10/+8

Lähitapiola pisteet: Kylmäaho* Erwin** Boricheva***

HPKn Anna Boricheva:
- Joukkue noudatti hyvin sovittua taktiikkaa. Syöttö oli kova, mikä mahdollisti hyvän torjunta-puolustuspelin.

Bruno Napolitano:
- Olimme fyysisesti hyvin valmistautuneita tähän peliin. Joukkue hyökkäsi kovaa ja teki töitä jokaisen pisteen eteen. Ansaittu voitto.

Heidi Rovanperä:
- Meillä ei kyl tänään onnistunut mikään. Laittahyökkäys oli tosi vaikeaa koko pelin ja ei saatu palloa kuolemaan millään.

Teemu Mäkikyrö:
- Peli näytti just siltä, mitä tekeminen treeneissäkin on ollu. Hyökkäyksen ajoitukset on pielessä ja liian paljon tehdään suoria virheitä. Meidän joukkueelle ei selvästikään sovi, että vastustaja pelaa isoa passia laitaan. Päästiin monta kertaa rakentamaan hyvä kahden torjunta, mutta silti torjuntoja koko pelissä vain 5kpl. Nyt onneksi saadaan treenata viikko ja eiköhän se pelaaminen ala sieltä taas löytyä.

Ottelutilasto

Kuvat Asko Leskinen

  Takaisin