Seuraa meitä somessa:

HPK nousi voittoon kahden erän takaa

16.11.2014

HPK nousi kahden katastrofierän jälkeen komeasti voittoon vieraskentällä Orivedellä. Voittonumerot olivat 2-3 (25-14,25-19,23-25,15-25,14-16)

Ottelu oli juuri hiin hankala, kun odottaa saattoi. Kaksi hyvää joukkuetta vastakkain. Molemmilla rankka viikko takana. Tilastoissa torjuntoja lukuun ottamatta OrPo oli parempi, mutta erävoitoilla HPK korjasi kaksi pistettä.

Piia Korhonen, HPK:

- Alussa vastustaja sai syötöillä vastaanottomme rikki. Onneksi kolmannessa erässä saatiin peliämme kulkemaan. Tämä peli oli parempi kuin Itävallassa pelaamamme.

Eeva Puukka, OrPo:

- Kaksi ekaa erää pelattiin kuin unelma. Kolmas oli hilkulla tulla meille. Ote vähän kirposi. Neljäs erä meni omilla virheillä. Viides erä oli jo kymmenes erä tälle viikolle. Oli omissa käsissä, mutta näin meni.

Bruno Napolitano, HPK:n päävalmentaja:

- Onnittelut OrPolle hyvästä ottelusta. Ei ollut helppoa. Meille kuudes peli kahteen viikkoon. Päästiin pelin aikana juonesta kiinni. Loukkaantumisten ja väsymyksen jälkeen olen tyytyväinen peliin ja tulokseen.

Laszlo Hollosy, OrPon päävalmentaja:

- Korkeatasoista suomalaista naislentopalloa, kaksi hyvää joukkuetta vastakkain. Kaksi ensimmäistä erää pelasimme korkealla tasolla. Ensimmäiseen erään teimme vain yhden virheen. Väsymys alkoi painamaan jaloissa ja emme saaaneet enää riittävästi painetta HPK:lle. Kolmanteen erään emme saaneet yhtään torjuntaa, joka ehkä ratkaisi pelin. Meillä oli mahdollisuutemme. Haastoimme HPK:n eri tavoin kuin harjoitusotteluissa ennen kauden alkua. Pistekin on parempi kuin ei mitään.

Yleisöä Lampark Oy:n isännöimässä TV-ottelussa 354.

LähiTapiolapisteet:
3 Eeva Puukka, OrPo
2 Piia Korhonen, HPK
3 Agnes Pallag, OrPo

Ottelun parhaina palkittiin:
OrPosta Eeva Puukka, 22/+17, 4 ässää, 5 torjuntaa, hyökkäysteho 57%
HPK:ta Piia Korhonen, 20/15, 3 ässää, 4 torjuntaa, hyökkäysteho 33%

  Takaisin