Seuraa meitä somessa:

HPK:n valmentajiksi Napolitano ja Chiappini Italiasta

06.07.2014

HPK on tehnyt pelikauden mittaisen valmennussopimuksen italialaisten huippuvalmentajien Bruno Napolitanon ja Luca Chiappinin kanssa.

Molemmat ovat lentopallon ammattivalmentajia joilla on rautainen kokemus Italian pääsarjasta. Valmentajien hankinnassa HPK:n suurena apuna oli valmentajatehtävästään henkilökohtaisista syistä eroamaan joutunut Daniele Capriotti. Capriotin mukaan HPK sai nyt vieläkin paremmat valmentajat.

HPK:n ja TTV:n valmennustoiminnan vetäjänä tulee toimimaan Bruno Napolitano ja samalla hän HPK:n liigajoukkueen päävalmentaja. Luca Chiappini toimii toisena valmentajana.

Päävalmentaja Napolitano on 41-vuotias. Hän valmensi kaudella 2012-2013 Italian pääsarjassa A1:ssä Giavenon joukkuetta ja sitä ennen kuusi kautta eri joukkueita A2-liigassa.

Chiappini on toiminut mm. neljä vuotta Italian pääsarjajoukkueiden apuvalmentajana (Modena, Novara) ja valmentanut kaksi kautta Sveitsissä. Hän on ollut voittamassa CEV Cupia 2006 Novaran kanssa ja 2005 Italian Supercupia selä 2007 Liigacupia.

Napolitano ja Chiappini kertoivat, että jo vuoden ajan HPK:n tutustunut Daniel Capriotti on puhunut HPK:sta pelkkää hyvää ja näin on turvallista ja mielenkiintoista aloittaa työ Hämeenlinnassa suomalaisessa huippuseurassa.

- Haluamme kehittää lentopallon valmennusta Hämeenlinnassa siltä pohjalta kun Capriotti on aloittanut. Lisäksi tuomme uutta italialaista osaamista suomalaiseen lentopalloon. HPK:ssa ja TTV:ssä on monentasoisia ikäisiä pelaajia ja uskomme, että kaikille meillä on annettavaa. Lupaavista pelaajista kehitetään huippuosaajia ja myös huippupelaajille meillä on paljon uutta tietoa, lupasivat kuin yhdestä suusta Napolitano ja Chiappini.

HPK:n menestystavoitteeseen kaksikko ei tässä vaiheessa ottanut vielä kantaa kun eivät tunne joukkuetta hyvin. Teemme parhaamme ja katsomme mihin se riittää sanoivat Bruno Napolitano ja Luga Chiappini.

  Takaisin