Seuraa meitä somessa:

Hurmokselle tärkeä voitto Loimusta

15.02.2020

Raisiossa iskettiin lauantaina tärkeä kamppailu, jossa kohtasivat pudotuspelipaikoista ja -asetelmista kiivaasti Ettan ja Ducksin kanssa taistelevat Loimu ja Hurmos. Kenties ottelun tärkeydellä oli oma osansa siihen että Loimu sortui peräti 31 virhepisteen lahjoittamiseen Hurmokselle. Se yhdistettynä Hurmoksen vahvaan syöttöpelaamiseen oli avaintekijöitä sille, että Hurmos vei täydet sarjapisteet mukanaan Raisiosta luvuin 0-3 (22-25, 19-25, 25-27).

Ottelun paras pistemies oli 20 pistettä tehtaillut Loimun hakkuri Blake Leeson. Hän oli Loimun laitahyökkääjistä ainoa joka pääsi tehoissa plussan puolelle. Isäntien yleispelaajaosaston ainoa positiivinen asia oli Väinö Rahkon ensiesiintyminen kentällä tämän kalenterivuoden puolella. Hurmoksesta Ville Louhela ja Eugene Stuart tekivät 11 pistettä. Vieraiden yleispelaajista Bjarne Huus teki 9 ja vaihdosta aloittanut Mikko Räsänen 8 pistettä.

Ville Louhela, Hurmos
- Kaksi ekaa erää syötettiin todella hyvin. Viimeisessä alkoi vähän tulla virheitä, mutta saatiin vastaanotto pidettyä Loimulla 35%:ssa. Hakkuri siellä onnistui, mutta annettiin hänen tulla niin paljon kun tulee kunhan pysäytetään molemmat yleispelaajat ja se tänään onnistui.

Tomi Saarinen, Loimu
- Tuntuu että oli tasainen peli, mutta silti jäätiin joka osa-alueella jälkeen. Virheitä tuli. Etenkin syöttövirheitä tuli koko ajan. Aika aaltoilevaa peliä.

Aigars Birtzulis, Hurmos
- Pelattiin tosi hyvin 2,5 erää, mutta sitten alettiin odottamaan voiton tulevan. Jos Loimu olisi hoitanut kolmannen erän, niin en osaa sanoa miten olisi käynyt.

Kasper Vuorinen, Loimu
- Meillä on sellainen tilanne että siinä on nyt ryhmä poikia eikä yhtään miestä. Enkä puhu nyt iästä. Meidän vastanotto on ollut haavoittuvainen koko kauden ja se jatkui tänään. Ja syöttöpelaaminen taas on ollut heikkoa.

LähiTapiolan pisteet
3 Räsänen Hurmos
2 Foley Hurmos
1 Leeson Loimu

PROlibero
Tarkiainen Hurmos

Ottelukuvia Loimun sivuilla

Ottelutilasto

  Takaisin