Seuraa meitä somessa:

Hurmoksesta ei ollut Tiikereiden kyytiin

26.11.2019

Tiikerit jatkoi tehokasta peliään ja vei voiton tiistaina kotonaan Karelian Hurmoksesta selkein numeroin 3-0 (28-26, 25-20, 25-20).

Ensimmäinen erä oli aaltoileva: alussa Hurmos pääsi 4 pisteen johtoon (4-8). Tiikerit heräsi ja tasoitti ja meni kaiken lisäksi viiden pisteen johtoon (19-14). Hurmos kiri rinnalle (22-22) ja sitten mentiinkin tasatahtia ja jatkopalloille. Hurmos tuntui lahjoittavan erän Tiikereille kaksine verkkosyöttöineen, joilla Tiikerit sai eräpallot. Erä kuitenkin Tiikereille heidän omista keskihyökkäyksistään. Ensiksi Rami Rekomaa ja sitten Rekomaan syöttövuorolla Antti Leppälä. Rekomaa oli Tiikereiden tehokkain tässä erässä pistein 8/+8.

Toisen erän tasaisen alun jälkeen Tiikerit teki erän puolessa välissä pesäeroa (15-11). Hurmoksen Petter Østvik ja Kyle Foley torjuivat vuoroillaan tilanteen tasoihin. Benjami Montosen tultua syöttämään ero repesi uudestaan mm. ässän myötä. Sen jälkeen Hurmos pääsi kuitenkin parhaimmillaan pisteen päähän. Erä kuitenkin Tiikereille. 

Tiikereiltä oli vahva alku kolmanteen erään. Hurmos teki alussa pari syöttövirhettä ja Tiikerit hyökkäsi tehokkaasti. Erä oli hetkessä 5-1 Tiikereille. Siitä jatkettiin melkein pelkkää syöttövuoron vaihtoa aina erän loppuun saakka. Hurmos tyytyi lopussa kohtaloonsa. 

Aigars Birtzulis, Karelian Hurmos:

- Nyt ei voiteta Tiikereitä millään. He parantavat koko ajan. Meidän syöttövirheiden määrä oli suuri. Syöttövirheiden määrä oli suuri. Puhuin pitkällä erätauolla, muttei se auttanut (kolmas erä alkoi Hurmoksen syöttövirheellä). Pidän Tiikereiden kenttäpuolustuksesta. Heillä kohosi itsetunto ja meillä se laski.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:
- Perussuoritusta meiltä. Hurmos auttoi syöttövirheillään. Etta-peli oli meiltä parempi. Tässä pelissä oli mahdollisuus niitata ottelu vielä selvemmin. Peruspeli riitti tällaiseen suoritukseen. Syöttö oli meillä hyvä. Ässiä tuli, eikä niinkään virheitä. Puolustuspalloja saatiin, mutta jatkopallot eivät olleet niinkään hyviä.

T 11-10, Ä 6-4, SV 8-17, H% 47-45, VO% 63-60

Tiikerit: Hänninen 14/+8, Rekomaa 11/+8, Keskinen 11/+7
Vierasjoukkue: Räsänen 14/+1, Louhela 11/+5, Stuart 9/+6

Palkitut:
Rekomaa, Tiikerit
Räsänen, Hurmos

Lähitapiolan pisteet:
3 Rekomaa, Tiikerit
2 Hänninen, Tiikerit
1 Räsänen, Hurmos

PROLibero:
Breilin, Tiikerit

Yleisöä: 613

Ottelutilasto

Kuvat: Sami Hänninen / Tiikerit

  Takaisin