Seuraa meitä somessa:

Hurmos haastamaan Loimun Viikon ottelussa maanantaina

19.11.2023

Mestaruusliigan viikko polkaistaan käyntiin maanantaina Ruudun ja liigan Viikon ottelulla studiolähetyksenä, kun Karelian Hurmos haastaa Kerttulassa isäntäjoukkue Raision Loimun. Ennakkostudio käynnistyy kello 18 ja ottelu 18.30.

Ruudun studiossa ottelua alustaa ja mm. Raision Loimun klassikkoasemasta juttelevat asiantuntijoina Ville Kakko ja Joni Mikkonen sekä studioisäntänä Panu Markkanen. Luvassa myös mm. Tomi Saarisen ja Janne Marttilan ennakkohaastattelut. Tauolla selvitellään pelikuvuoiden lisäksi myös, mikä on Loimun keskipelaaja Felix Egharevba miehiään. Ottelun selostaa Toni Flink.

Loimu lähtee otteluun sarjan seiskapaikalta, mutta pistekeskiarvolla pelattuihin otteluihin peilattuna neljänneksi parhaana. Loimu on voittanut kuudesta pelistään neljä. Kotonaan Loimu on voittanut kaksi kolmesta pelaamastaan pelistä.

Hurmos on sarjassa yhdeksäntenä voitettuaan kaksi peliä kahdeksasta. Vieraissa Hurmosen pistetili on vielä neljän pelin jälkeen avaamatta.

Kohtaaminen on kauden ensimmäinen. Viime kaudella voiton menivät 2-1, kun molemmat joukkueet voittivat kertaalleen vieraissa ja Loimun kerran kotonaan. Kaikkien aikojen kohtaamiset (2019-2023) ovat Kerttulassa 3-3-

Joukkueiden parhaat pistemiehet ovat olleet Ali Fazli (18,0 / ottelu) ja kaksi peliä vasta pelannut Isaias Sanches (16,0). Näin hakkuripuolella nähdään mielenkiintoinen Iran vs Kap Verde otatus.

Tomi Saarinen ja Niko Haapakoski ottavat puolestaan toisistaan mittaa passareina, kun taas liberoina nähdään laadukas suomalaiskaksikko Esko Vuorinen vs Tatu Hakkarainen.

Loimun Felix Egharevba on ollu koko liigan tehokkain hyökkääjä peräti 72% tapolla. Janne Marttila on puolestaan isoissa roolissa Hurmoksen ylespelaajaosastolta. Aapeli Kouki oli puolestaan Loimun edellisessä pelissä jossa se voitti VaLePan joukkueensa tehomies.

Raision Loimun kokoonpano

Karelian Hurmoksen kokoonpano

Raision Loimun otteluennakko

  Takaisin