Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani ei tuntenut armoa

05.02.2020

Hurrikaani kukisti Akaa- Volleyn Mestaruusliigan kärkipelissä. Kotivoitto pedattiin isäntien vahvalla torjunta- puolustuspelin ansiosta. Nuori 19-vuotias libero Peter Vuorinen oli voiton yksi isoista arkkitehdeistä. Vuorisen vastaanottopelaaminen pysyi koossa läpi ottelun, vaikka akaalaiset yrittivät miestä painostaa syöttöruudussa.

- Petsku pelasi hienosti, jälleen kerran. Samoin meidän torjuntapeli oli hyvää, Jussi Heino kiitteli.

Kun Urpo Sivula jäi Hurrikaanon pihteihin, ei Akseli Lankinen löytänyt Akaan riveistä tarpeeksi laajuutta hyökkäyspeliin. Aleksi Kaatrasalo oli joukkueen harvoja onnistujia kymmenellä pisteellä.

- Kiva oli pelata. Oma peli menee koko ajan eteenpäin, Kaatrasalo summasi.

Antti Ropponen paukutti 16 pistettä ja Eemeli Kouki ja Sakari Mäkinen 14 pistettä mieheen. Kun vastaanottopeli oli kuosissa, pääsi Inoslav Krnic pyörittämään monipuolista passipeliä. Mikko Suomalainen torjui Akaan hyökkäykset neljä kertaa ja Kouki kolmesti. Verkon toisella puolella Akaan laitatehot loistivat poissaololla. Lankinen ei kyennyt löytämään lääkkeitä isäntien torjuntapelin murtamiseen, eikä syöttöruudustakaan tullut tarpeeksi apuja.

Hurrikaani on nyt voittanut kärkinelikon (Hurrikaani, Savo Volley, Valepa, Akaa- Volley) välisistä yhdeksästä pelistä kuusi. Vastaavasti Akaa- Volley on voittanut seitsemästä kohtaamisesta vain yhden. Tähän murheelliseen tilastoon Kaatrasalokaan ei löytänyt yksittäistä syytä.

- En tiedä, ollaan pelattu hyviä pelejä, mutta kaveri vain on ollut parempi.

LähiTapiolan pisteet
3 Vuorinen Hurrikaani
2 Mäkinen Hurrikaani
1 Ropponen Hurrikaani

PROlibero
Vuorinen Hurrikaani


Ottelutilasto

  Takaisin