Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani hoiteli viidessä, Lakkapää kolmessa

08.11.2014

Lauantain voittajia miesten liigassa olivat Hurrikaani-Loimaa kotonaan viisieräisessä jännärissä LEKA Volleysta ja Team Lakkapää suoraan kolmessa erässä Korson Vedosta.

Hurrikaani ottelupallon takaa kahteen pisteeseen

Hurrikaani-Loimaan (5-2) kolmas perättäinen kotivoitto irtosi liigatulokas LEKA Volleysta (6-3) erin 3-2 (21-25, 25-23, 23-25, 27-25, 15-11). Kuopiolaisille oli tarjolla täydellä pistepotilla paluu liigakärkeen, mutta nyt VaLePa (7-1) sai pitää paikan itsellään pisteen erolla ennen Tiikereitä (6-1) ja LEKA:a.

LEKA:lla oli jopa ottelupallo hyökättävänä neljännessä erässä, mutta Hurrikaani väänsi erän ja lopulta seuraavankin itselleen.

Ville Kakko, päävalmentaja Hurrikaani:

- Sydänkohtauksen partaalla oltiin. Molemmilla joukkueilla oli etsikkoaikansa ottelussa. Viimeisten erien nousut näyttivät, että myös kovia joukkueita vastaan pystytään pärjäämään.

Lauri Hakala, päävalmentaja LEKA Volley:

- Vastustaja oli tänään hyvä. Harmittaa vietävästi hävitä tällainen ottelu. Me pääsimme jo hyökkäämään ottelupalloa, mutta pienet asiat ratkaisivat lopulta.

Aivars Petrusevics, Hurrikaanin paras:

- Melko mielenkiintoinen peli. Olen pettynyt kolmannen erän loppuun, jossa kadotimme selkeän johtoaseman.

Mart Tiisaar, LEKA Volleyn paras:

- Olen tilastokärki, mutta pitkälti se johtuu siitä, että minulle annetaan niin paljon passeja. Paljon on vielä kehitettävää omassa pelissä.

Ottelutilasto

Juuso Riponiemen kuvat

Videot (Penttinen, Hakala, lehdistötilaisuus) nähtävissä videosivuilla

Pohjoinen löi etelän

Mestaruusligan pisin pelimatka koitui tuskaiseksi Korson Vedolle (5-3), kun Team Lakkapää (3-5) kuittasi lauantaina kotivoiton Rovaniemellä vantaalaisista 3-0 (25-22, 25-21, 25-22).

Markus Kaurto nousi kotijoukkueesta vahvasti esille tehden 12/+11 viiden torjunnan myötä. Myös Kaurton hyökkäys kulki mukavasti: (hyök. 7/9). Kaikkiaankin Lakkapää teki yhteensä vain kahdeksan hyökkäysvirhettä KoVe:n 19 vastaan.

KoVen paras pistemies oli Miro Määttänen (12/+4).

Arto Hanni, Kove:

- Ei päästy peliin mukaan missään vaiheessa. Aivan liikaa omia virheitä eikä vastustajan tarvinnut tehdä oikein mitään. Tilastoja kun katsoo niin ihan väärät miehet pääsivät juhlimaan.

Petri Sainio, päävalmentaja Kove:

- Luotin omaan sideout peliin ja lähtikin normaalisti kulkemaan, sitten tuli yksittäisiä virheitä vääriin paikkoihin ja vastustaja meni menojaan. Lakkapään vastaanotto oli vahva, etenkin Möllersin hihapeli vahvaa. Oma syöttöpeli liian pehmeä ja siihen lisäksi 15 virhettä.

Markus Kaurto, Lakkapää:

- Pieni apina vierähti taas selästä. Tasaisuudellamme voitettiin,, myös syöttö torjunta-pelissä oltiin Kovea edellä. Joukkue alkaa rentoutua voittojen myötä.

Normunds Veinbergs, päävalmentaja Lakkapää:

- Hyvä asenne alusta lähtien. Erittäin tyytyväinen erien loppujen kovuuteen ja kärsivälliseen peliin. Syöttö ja torjuntapelissä olimme tänään edellä.

Ottelutilasto

  Takaisin