Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani laittoi VaLePan ahtaalle runkosarjan voiton suhteen

28.02.2019

Hurrikaani-Loimaa löi torstai-iltana Tiikerit 3-1 ja laiittoi näin VaLePan kahdessa jäljellä olevassa ottelussaan pakkovoittojen eteen runkosarjan ykköspaikan suhteen. VaLePa tarvitsee viisi pistettä jäljellä olevista Savo Volley ja Ducks kotiotteluistaan viikonloppuna.

Tiikereiden tappo tiesi samalla, että sijat 3-6 ovat jo miesten liigassa selvillä. Näin puolivälieräparit muodostavat varmuudella ainakin Etta - Loimu ja Savo Volley - Akaa Volley.

Ottelun PROliberoksi valittu Jesse Mäntylä varmisti samalla kokonaiskilpailun voiton 14:nnellä valinnallaan.

Tapio Toiviainen (Hurrikaanin paras):

- Tehtiin voitavamme. Nyt saadaan se, joka meille kuuluu. Muut ratkaisevat lopulliset sijoitukset. Oli sellainen peli, jota odotettiinkin. Tiukka putki painoi. Oli selkeä rutiinitason ottelu. Saatiin juuri ja juuri pidettyä pelin taso sellaisena, jolla on mahdollista voittaa. Väsymys näkyi siinä, että puolustuspalloja jäi luvattoman paljon kenttään.

Mikko Keski-Sipilä, Tiikerit:

- Saa nähdä pelataanko vastakkain ensi viikolla. Virhealtista, ei maailman kauneinta peliä. Kahteen viimeiseen erään Hurrikaani paransi syöttöään eikä meillä ollut sen jälkeen enää mahdollisuuksia. Kotona on pelattu hyvin, vieraissa on ollut vaikeampaa. Mutta nyt on alkanut kulkea jo paremmin.

Jussi Heino, Hurrikaani:

- Erinomainen runkosarja. Yläkanttiin on mennyt odotuksiin nähden. Pelimme on koko ajan varmistunut. Vaikka jalka painaa ja mieli on muualla, pystytään silti voittamaan tällaiset pelit. Ei ole kysymys mistään hokkuspokkustempuista, vaan kova työnteko ja tekemisen meininki on ostettu pelaajien keskuudessa joka paikalla.

Hurrikaani - Tiikerit 3-1
25-21, 21-25, 25-17, 25-18
Hurrikaani: Toiviainen 17/+11, Ropponen 14/+1, Rumpunen 11/+7
Tiikerit: Buivids 19/+3, Kudrjashovs 16/+9, Mäkinen 11/+3

LähiTapiolan pisteet
3 Toiviainen Hurrikaani
2 Porkka Hurrikaani
1 Kudrjashovs Tiikerit

PROlibero
Mäntylä Hurrikaani

Juuso Riponiemen kuvat

Ottelutilasto


  Takaisin