Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani puristi TV-pelin voitokseen

12.10.2014

Vahvasti aloittanut Team Lakkapää joutui lopulta antautumaan YLE:n TV-ottelussa isäntäjoukkue Hurrikaani-Loimaalle suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-23, 25-16, 25-19).

Hurrikaani on nyt 2-1 (voitot-tappiot) ja Lakkapää 0-2 (ei vielä erävoittoa).

Ville Kakko (Hurrikaani):
- Alku oli nihkeä. Muistutin ennen ottelua poikia siitä, että vastassa on ulottuva joukkue. Silti yritimme iskeä palloa tyhmästi pystyyn. Jatkossa iskimme viisaammin. Pelin ratkaisu oli meidän syöttövastaanottomme, joka mahdollisti monipuolisen hyökkäyspelin pyörittämisen.

Normunds Veinbergs (Lakkapää):
- Meillä oli henki päällä pelin alussa. Ero syntyi siitä, että Jesse Mäntylä nosti meidän hakkurimme iskut peliin eikä pisteitä saatu laidasta. Nuori Peetu Mäkinen oli tänään hyvä. Peliminuuttien kautta pyrimme hakemaan nuorille pelaajillemme lisää tasaisuutta.

Matti Oivanen (Hurrikaanin paras):
- Syöttö löytyi hyvin varsinkin viimeisessä erässä. Selkä on kunnossa. Nyt tietää koko ajan paremmin, minne se pallo kädestä lähtee. Pelasimme alussa palloa päin Lakkapään torjuntaa. Jatkossa opimme lyömään palloa korkeammalle käsiin ja saimme pelin haltuun.

Markus Kaurto (Lakkapään paras):
- Ekassa erässä torjuntapeli toimi. Sillä pysyimme pelissä mukana. Meidän nuoret yleispelaajamme saivat liekin päälle. Meiltä ylivoimaisesti kauden paras fiilis kentällä. Vastaanotto- ja syöttöpelissä oli iso ero joukkueiden välillä. Hurrikaanilta kova suoritus syöttöruudussa. Kahdeksan syöttövirhettä ja kahdeksan ässää.

Parhaat pistemiehet
Hurrikaani: Cedic 16/+9, Kouki 14/+6, Petrusevics 12/+5
Lakkapää: Smalzer 9/+1, Mäkinen 8/-2, Hautala 7/+7

Ottelutilasto

Juuso Riponiemen kuvat

  Takaisin