Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani terävänä kotonaan

02.04.2014


Hurrikaani hallitsi hermonsa ja otti makean kotivoiton kolmessa erässä. (Kuva: Juuso Riponiemi)

Hurrikaani-Loimaa otti ensimmäisen voittonsa välieräsarjassa kaatamalla Kokkolan Tiikerit kotonaan Loimaalla suoraan kolmessa erässä 3-0 (26-24, 25-23, 25-14).

Otteluvoitot ovat nyt 1-2 Tiikereille. Seuraavat kaksi peliä pelataan Kokkolassa lauantaina ja sunnuntaina. Välieriin selviää neljällä voitolla.

Tiikereiden 20 perättäisen liigavoiton putki katkesi. Edellisen kerran joukkue hävisi liigassa vuoden ensimmäisen pelinsä Team Lakkapäälle.

Vladimir Cedic paransi tiistaista huomattavasti tehden 18/+11. Aivars Petrusevics oli myös mainio tehoin 15/+12. Tiikereiden yksinäiset onnistujat olivat hakkuri Lelu Ojansivu (20/+9) ja Romans Sauss (10/+5).

Tiikereille merkittiin 25 omaa virhettä, kun Hurrikaanin vastaava määrä oli 11.

Tommi Tiilikainen, Tiikerien päävalmentaja:

- Tältä se tuntuu hävitä. Aion pistää tämän fiiliksen syvälle mielen sopukoihin. Me todella tarvitsimme tämän häviön, että muistamme miltä tämä tuntuu. Otetaan opiksemme.

- Tänään epäonnistuin joukkueen valmistamisessa peliin täysin. Toki Hurrikaani pelasi hyvää lentopalloa ensimmäisessäkin erässä. Meillä oli heti pikku lapsuksia sekä teknisellä että taktisella puolella. Oma fokus oli pikkaisen häilyväinen.

Ville Kakko, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Playoff pelien pitää sytyttää, Kokkolassa ei sytytty. Suunta on oikea. Kaksi erää oli jotenkin hyvä maltti, ehkä väsymys teki sen. Eilen oli pikkuisen kiire voittaa palloja. Nyt mattia tuli kenties vähän väsymyksen kautta.

- Tiikerit teki 14 suoraa virhettä meitä enemmän. Nyt häämöttää taas seuraava peli.

Lelu Ojansivu, Tiikerit:

- Ilmeisesti jäi munat tuohon Seurahuoneelle. Hengetöntä, ei taisteltu. Hurrikaani oli tänään erilainen, taisteleva. Ei näkynyt luovuttamisen merkkejä.

- Totta kai uskoa on. Ei välierissä saa mitään helpolla. Nyt on kuusi tuntia aikaa miettiä tätä häviötä ja miltä se tuntuu.

Vladimir Cedic, Hurrikaani:

- Pelasimme koko joukkue tänään hyvin. Ei ole yhdestä miehestä kiinni. Meillä oli melko hyvä hyökkäys heikostakin vastaanotosta (peräti 62%), joka on hienoa. Näytimme tänään itsellemme, että voimme voittaa Tiikerit.

- Mentaliteettime on nyt hyvällä tasolla ja uskomme, että voimme voittaa Kokkolassakin.

Ottelutilasto

Juuso Riponiemen kuvat

  Takaisin