Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani vai Sampo pronssien omistajaksi?

10.04.2014


Hurrikaani saa aloittaa pronssipelit kotikentältään. (Kuva: Juuso Riponiemi)

Miesten Mestaruusliigan pronssipelit starttaavat torstaina Loimaalta, kun Hurrikaani ja Pielaveden Sampo niistä tavoittelevat. Kahdella voitolla kausi päättyy mitalijuhliin.

Ensimmäinen pronssikoitos on siis vuorossa Loimaalla torstaina 10.4. kello 18.30. Lauantaina jatketaan Pielavedellä kello 17 ja tarvittaessa tiistaina Loimaalla kello 18.30 on luvassa viimeistään ratkaiseva ottelu.

Runkosarjan kolmonen Hurrikaani-Loimaa hävisi välierissä Kokkolan Tiikereille 1-4 voitettuaan puolivälierissä Ettan. Runkosarjan nelonen Sampo puolestaan hävisi välierä VaLePalle 1-4 voitettuaan puolivälierissä Raision Loimun 3-1.

Runkosarjassa nyt pronsseista kohtaavat joukkueet kohtasivat kolmasti Hurrikaanin voitettua kaikki ottelut. Kausi alkoi heti runkosarjan avauskierroksella 2-3- voitolla Pielavedeltä. Kotoa voitot tulivat 3-1 marraskuun lopussa ja maaliskuun puolivälissä.

Kokemustahan kentällä on kosolti, kun mukana on mm. kolme yli 500 liigapelein miestä (Aki Riihimäki 691, Timo Tolvanen 635 ja Tuukka Anttila 517). Lisäksi kolmella muulla on vielä yli 300 liigapelin kokemus.

Hurrikaanin tehokkaimmat ovat pudotuspeleissä olleet Vladimir Cedic (15,4) ja Aivars Petrusevics (12,7). Sammosta puolestaan eniten pisteitä ovat tehneet Timo Leikas (20,6), Enderwin Herrera (16,6) ja myös yli kymmenen pisteen keskiarvoon yltäneet Tommi Siirilä (10,9) ja Andrei Ankudovich (11,9).

Passaririntamalla Petteri Pennanen saa haasteen kaksikolta Toni Mäkitupa/Aki Riihimäki ja liberoissa Jesse Mäntylä ottaa mittaa juuri maajoukkuenimityksen saaneesta Timo Tolvasesta.

  Takaisin