Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanille kolme sopimusta

25.07.2021

Hurrikaani- Loimaa on solminut vuoden mittaiset sopimukset passari Jarno Koivuniemen, yleispelaaja Tapio Toiviaisen ja keskipelaaja Aleksi Kaatrasalon kanssa. Koivuniemi liittyy joukkueeseen uutena pelaajana, Toiviainen jatkoi keväällä Hurrikaanissa päättynyttä sopimustaan ja Kaatrasalo tekee paluun tuttuun mustakeltaiseen peliasuun.

Toiviainen toimi viime kaudella Hurrikaanin kapteenina, ja on ensi kaudella joukkueen kokenutta kaartia. Kaikkiaan Toiviainen (25v) on ehtinyt pelaamaan jo kahdeksan kautta Mestaruusliigaa. Näistä kuusi kautta on kulunut Loimaalla. – Kotikonnuilla on mukava jatkaa. Seurassa kaikki toimii moitteettomasti, eikä koronan takia ulkomaillekaan ole niin helppoa päästä, yleispelaaja perustelee.

Toiviaisen tapaan, liigadebyyttinsä Hurrikaanissa aikoinaan tehnyt Kaatrasalo odottaa innolla tulevaa kautta. – Kyllä Loimaa on minulle loppusijoituspaikka, keskipelaaja nauraa. Kaatrasalo on ehtinyt pelaamaan Hurrikaanin lisäksi Sampossa, Savo Volleyssa ja viimeksi kahden kauden ajan Akaassa. Kaatrasalolle on Toiviaisen tapaan odotettavissa isoa roolia nyky- Hurrikaanissa, jonka keski- ikä on varsin nuori. – Molemmat herrat ovat kokeneita pelaajia, ja ovat meidän nuorille esikuvia kentällä ja sen ulkopuolella, päävalmentaja Jussi Heino paljastaa. Heinon mukaan kolmas sopimuksen tehnyt pelaaja, Jarno Koivuniemi, on kahtena aikaisempana kesänä ollut mukana joukkueen kesäharjoittelussa, ja osittain myös kauden aikana. – Saatiin hyvä passari joukkueeseen. Kun Sastamalan suunnasta ei irronnut pelipaikkaa, otimme Jarnon Loimaalle ilomielin, Heino myöntää.
Hurrikaanin joukkue alkaa olemaan valmis. Ovea pidetään joukkueen suuntaan kuitenkin hiukan raolla, jos sopivan pelipaikan pelaaja jostain ilmaantuisi.

  Takaisin