Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanille miehet Ukrainasta ja Australiasta

27.05.2015

Hurrikaaniluotsi Nicola Giolito on saanut palapeliinsä kaivatut kulmapalat Ukrainasta ja Australiasta.

Ykköspassariksi saapuu 22-vuotias Dima Dolgopolov. 195-senttinen passari pelasi viime kaudella Kazakstanissa ja on pelannut myös Ukrainan nuorisomaajoukkueissa ja kuuluu nyt aikuisten maajoukkueryhmään.

Giolito kuvailee uutta passariaan fyysisesti vahvaksi, joka pelaa paljon keskipelaajien kautta.

– Halusin nimenomaan passarin, joka käyttää Matti Oivasen tulivoimaa paremmin hyväksi kuin viime kaudella. Uskon, että Dima tulee olemaan yksi Mestaruusliigan parhaista passareista.

Toinen iso osa Hurrikaanin palapeliä on yleispelaaja Luke Smith (24v, 204cm). 84 maaottelua Australian paidassa pelannut Smith on tulivoimainen ja Giolito odottaa hänestä mustakeltaisten ykköstykkiä. Smith on urallaan pelannut myös Tshekissä, Ruotsissa ja Italiassa. Viime kausi meni Saksassa Bundesliigassa TSV Herrshingin joukkueessa.

Miehen saamisessa Loimaalle auttoi kengurumaan maajoukkueen päävalmentaja Roberto Santilli, joka italialaisena vinkkasi miehestä maanmiehelleen.

– Pitkä, ulottuva ja armoton pallontappaja. Siinä ovat ne tärkeimmät ominaisuudet. Uskon Smithin kovan kansainvälisen kokemuksen edesauttavan meitä keväällä ja euro-peleissä, Giolito perustelee valintaansa.

Gioliton mukaan menestyminen tulevassa CEV-cupissa on hänelle itselleen todella tärkeää. Italialaisluotsi haluaa, että myös kaikki pelaajat ymmärtävät euro-peleissä menestymisen merkityksen.

– Saatan jopa uhrata yhden tai kaksi Mestaruusliigapeliä CEV-cupin takia. Näiden sopimusten jälkeen joukkueeseen on tulossa vielä toinen passari, yksi yleispelaaja ja ykköshakkuri.

  Takaisin