Seuraa meitä somessa:

Isku hyökkäsi viidennen voiton putkeen

27.12.2014

Rantaperkiön Iskun nousu miesten Mestaruusliigan sarjataulukossa jatkuu. Isku otti lauantaina jo viidennen perättäisen voittonsa Pielaveden Sammon kaaduttua 3-1 (23-25, 25-19, 25-22, 25-14).

Samalla Isku nousi samalla pudotuspeliviivan yläpuolelle ohi Korson Vedon.

Iskun hyökkäystehot (48 %) olivat selkeästi Sammon vastaavia (36 %) paremmat. Keskeltä Sauli Sinkkonen-Tatu Härkönen hyökkäsivät yli 60 % tehoilla (hyök 17/27) ja Tuomas Tihinen 48 % tehoilla 23/+7.

Sammosta Enderwin Herrera teki 22/+12.

Jukka Tuovinen, Sampo:

- Muilta osa-alueilta tasainen, mutta Isku hyökkäsi tänään paremmin. Puolustimme tietyn määrän palloja, mutta Isku hyökkäsi paremmin ja ansaitsi voiton. Hyvä lähtö peliin, mutta sitten kääntyi kelkka. Isku petrasi omaa pelaamistaan, ja varsinkin hyökkäyspelaamista. Meidän pelaamistamme söi liikaa, kun emme saaneet tapettua palloa ja Isku pystyi puolustamaan palloa peliin. Parempi joukkue voitti.

Jussi Heino, Isku:

- Pelin alku oli meille juuri niin hankala kuin ounastelin ja pelkäsin. Meillä on nuoria kavereita, ja kun takana on muutaman päivän tauko, vaikkakin hyvin ansaittu, niin tiesin että alku on vaikea. Virheet söivät alussa pelaamista, mutta kun toisessa erässä päästiin peliin kiinni ja itseluottamus kasvoi, satunnaiset virheet eivät enää siinä vaiheessa vieneet itseluottamusta. Toisessa erässä oli hyvä paluu siihen pelaamisen tasoon, mikä meillä on ollut joulukuun aikana.

Aleksi Kössi, Sampo:

- Karvas mieli, tänään oli paikka ottaa kolme pistettä. Hävisimme omiin huonoihin suorituksiin, varsinkin toisen erän hävisimme alokasmaisiin virheisiin. Tiesimme, että Isku on pelannut hyvin, mutta emme pystyneet vastaamaan siihen.

Jan Helenius, Isku:

- Passari Conor Eatonin kanssa sujuu nyt hyvin kaikilla hyökkääjillä. Huomenna haemme voittoa LiigaSärkistä, vaikka emme ole ehtineet vielä miettiä sitä. Kalajoella emme saaneet oikein mitään otetta Särkkien peliin. Kaikilla joukkueilla on erilainen pelityyli, siihen täytyy vain tottua.

Parhaat pistemiehet
Isku: Tihinen 23/+7, Sinkkonen 15/+12, Kaislasalo 12/+1
Sampo Herrera 22/+12, Leikas 13/0, Poikela 9/+2

LähiTapiolan pisteet
3 Helenius Isku
2 Tihinen Isku
1 Herrera Sampo

Ottelutilasto

Kuvat: Pertti Flinck, Tampere

  Takaisin