Seuraa meitä somessa:

Isku ja Etta maanantai-illan TV-tähtinä

09.02.2015

Maanantai-illan MTV Totalin Mestaruusliigan miesten TV-ottelu tarjoaa taistelupareja joka lähtöön, kun kahdeksantena oleva Rantaperkiön Isku kohtaa Jussi Heinon ohjastuksessa kuudentena olevan Olli Kuoksan piiskaaman oululaisen Ettan Pyynikillä.

Kenties mielenkiintoisin taistelupareista on Iskun 19-vuotias Samuli Kaislasalo vastaan Ettan 24-vuotias Ville Sorvoja hakkuriosastolla. Kaksikko himoitsee varmastikin tiukasti mukaan myös Tuomas Sammelvuon listalle kesän maajoukkueleiritykseen ja sitä kautta esimerkiksi Euroopan kisojen joukkueeseen Bakuun.

Keskitorjujasta hakkuriksi vaihtanut Kaislasalo on pelannut liigakauden 13,1 pisteen keskiarvolla ja Sorvoja on tehnyt ottelua kohden 14,9 pistettä.

Kaislasalon plusmiinus on +108 ja Sorvojan +170, hyökkäysprosenteissa Sorvoja on myös edellä 44,9 - 38,1.

Hakkuritaiston lisäksi seurattavien listalle on hyvä ottaa myös esimerkiksi kokeneet hihamiehet Tuomas Tihinen vs Anssi Hakala, passaritaisto Conor Eaton vs Jani Sippola, Ettan jenkkikaksikko Joshua Walker-Rusty Lavaja, iskun nuoret Jan Helenius-Tatu Härkönen ja Iskun kovassa vireessä oleva keskitorjuja Sauli Sinkkonen. Liberotaistossa nähdään maajoukkueestakin tutut Juho Rajala ja Aleksi Mutka.

Oulusta 10.1. Isku haki 1-3-vierasvoiton

Isku on sarjassa nyt kahdeksantena, mutta jo turvallisen yhdeksän pisteen etumatkalla pudotuspeliviivan alapuolella olevaan Korson Vetoon.

Iskun saldo on tältä kaudelta 12-12 eräsuhteen 44-48 pitäessä vielä joukkuetta niukasti pakkasen puolella.

Isku pelasi upean joulukuun voittaen kaikki kuusi otteluaan, tammikuun saldo oli 3-3 ja helmikuu on nyt käynnistynyt 1-3-kotitappiolla Loimulle ja perjantain 3-1-kotivoitolla LEKA Volleysta. Kotisaldo on 8-4.

Etta löytyy sarhataulukon kuudennelta tilalta 14-10 voitto-tappio suhteella. Eroa Iskuun on neljä pistettä. Ettan yläpuolella Sampo on kaksi peliä enemmän pelanneena vain pisteen päässä.

Etta voitti sunnuntaina Korson Vedon vieraissa 1-3 ja hävisi viikolla niukasti kotonaan sarjan kärkijoukkue VaLePalle 2-3. Etta on vieraissa 8-5.

MTV Sport 1 lähetys alkaa kello 18.15. Ottelun selostaa Marko Terva-aho, kommentaattorina toimii Petteri Laurila ja studiossa vahtia pitää Inka Korhonen.

  Takaisin