Seuraa meitä somessa:

Isku solmi jatkosopimuksia - lähes kaikki jatkavat

19.05.2015

Rantaperkiön Isku on tehnyt kymmenen pelaajasopimusta. Joukkueessa jatkavat kaikki viime kauden pelaajat liiga-uransa lopettanutta Tuomas Tihistä lukuun ottamatta. Iskun valmentajina jatkavat Jussi Heino ja Pasi Palonen.

Iskun pelaajista peräti neljä nousi viime kauden päätteeksi maajoukkueryhmään. Sauli Sinkkonen ja Jan Helenius ovat mukana Maailmanliigaryhmässä ja lisäksi Bakun Euroopan kisojen ryhmään on valittu Sinkkosen ja Heleniuksen lisäksi Samuli Kaislasalo ja Aleksi Mutka.

25-vuotias Sinkkonen aloittaa jo seitsemännen kautensa Iskussa. Viime kausi oli Sinkkosen uran parhaita, ja keskitorjuja valittiin peräti kahdesti kuukauden tähdistökentälliseen. Neljännen kautensa Iskussa aloittaa vasta 20-vuotias libero Aleksi Mutka, joka teki maajoukkuedebyyttinsä jo viime kesänä.

18-vuotias Jan Helenius ja 19-vuotias Samuli Kaislasalo kantoivat jo viime kaudella suuren vastuun Iskun pelistä, vaikka kausi oli molemmille ensimmäinen pääsarjatasolla. Kaislasalo pelasi ensimmäisen kautensa hakkurina ja oli runkosarjassa pistepörssin 11. sijalla 460 pisteellä. Isku palkitsi kauden jälkeen Kaislasalon kauden tulokkaana ja Heleniuksen kauden lahjakkuutena. Molempien ensimmäinen liigakausi huipentui maajoukkuekutsuun.

Joukkueen passarina ja ainoana ulkomaalaisvahvistuksena jatkaa yhdysvaltalainen Conor Eaton, joka palaa joukkueen vahvuuteen jälleen loppukesällä. 28-vuotias Eaton on pelannut aiemmin Tanskan ja Ruotsin pääsarjoissa.

Tatu Härkönen ja Teemu Koivunen jatkavat keskitorjujina, Ossi Mäkinen ja Petteri Friberg yleispelaajina ja toisena passarina jatkaa Eetu Rantanen. Mäkiselle kausi on toinen, Koivuselle ja Fribergille kolmas ja Härköselle ja Rantaselle neljäs.

Valmentaja Jussi Heino aloittaa kuudennen kautensa Iskun päävalmentajana. Heino ja Palonen ovat tehneet töitä nuorten pelaajien kehittämiseksi ja työ jatkuu edelleen tulevalla kaudella.

Iskun liigajoukkue harjoittelee kesän yhdessä miesten kakkosjoukkueen kanssa. Maajoukkuekiireiden lisäksi pelaajia pitää kesällä poissa Tampereelta asevelvollisuuden suorittaminen. Urheilujoukoissa palvelee tällä hetkellä peräti neljä iskulaista, Samuli Kaislasalo, Eetu Rantanen, Aleksi Mutka ja Jan Helenius.

  Takaisin