Seuraa meitä somessa:

Iskun pojat kasvoivat taas voittajiksi

09.02.2015

Rantaperkiön isku (8. 13-12, 38 pist) ja Etta (5. 14-11, 42 pist) järjestivät hienon lentopallonäytöksen maanantain TV-ottelussa Pyynikillä. Isku poistui lopulta niukasti voittajana paikalta erin 3-2 (25-22, 23-25, 22-25, 25-23, 15-13).

Etta nousi yhdellä pisteellä viidenneksi Sammon ohi yhden ottelun vähemmän pelanneenakin. Isku jatkaa kahdeksantena.

Iskun kovimman pistesaldon keräsi hakkuri Samuli Kaislasalo (22/+10), Sauli Sinkkoselle puolestaan komeat 17/+16 sisältäen kahdeksan torjuntaa ja hyökkäykset 8/15 ilman virheitä. Tuomas Tihinen joutui vaivojen takia syrjään toisessa erässä.

Joshua Walkerin 31/+17 olivat kentän parhaat pisteet hakkuri Ville Sorvojan jäätyä pakkaselle (10/-1).

Olli Kuoksa, Etta:

- Hienoa nähdä, miten järkevästi Isku pelaa. Meillä on parempi materiaali, mutta Iskun joukkue on isompi kuin yksilöidensä summa. Heillä on syöttö- ja vastaanottopeli riittävällä tasolla. Conor Eaton on huippupassari, jos ei liigan paras niin ainakin parhaita. Tämä oli hyvää viihdettä, Isku oli hieno ja on mahtavaa, että yleisö on löytänyt tänne.

Jussi Heino, Isku:

- Hieno nousu pojilta, nimenomaan pojilta. Kun jouduin Tuomas Tihisen ottamaan pois kentältä, tuntui siltä, että aika paljon menetetään. Hienosti pojat ottivat vastuun kantaakseen, eritoten Sauli Sinkkonen otti porukan reppuselkään. Samuli Kaislasalo ja Jan Helenius oli hienosti siinä mukana, muita unohtamatta. Huomasi että kun panokset koveni ja desibelit nousi, niin pojat kasvoivat pari, kolme senttiä sen sijaan että olisivat painuneet kasaan.

Joshua Walker, Etta:

- Kiihkeä peli molemmilta joukkueilta. Emme antaneet periksi missään vaiheessa. Tämä ei ollut kaunista lentopalloa, mutta kaikki taistelivat loppuun asti. Neljännen erän puolessa välissä me teimme liikaa syöttövirheitä ja Isku pääsi hyökkäämään keskeltä. Isku voitti pelin verkon keskellä.

Ossi Mäkinen, Isku:

- Tosi hyvä fiilis pelata, kaikilla oli taistelutahtoa. Itsekuri oli kova, pelasimme järkevästi. Molemmilla joukkueilla oli hyvä syke. Etta oli parempi kuin Oulussa, he olivat parantaneet vastaanottoa reilusti. Ettalle tuli paljon syöttövirheitä, meillä oli parempi vastaanotto ja virhekontrolli, varsinkin syötössä.

Etta jatkaa liigaa jo keskiviikkona Tiikereiden isäntänä, Isku lauantaina Joensuussa Riennon vieraana.

Lähitapiolan pisteet
3 Sinkkonen Isku
2 Walker Etta
1 Härkönen Isku

Parhaat pistemiehet
Isku Kaislasalo 22/+10, Sinkkonen 17/+16, Helenius 15/+5
Etta Walker 31/+17, Hakala 18/+7, Lavaja 11/+7

Ottelutilasto

Kuvat: Pertti Flinck, Tampere

  Takaisin